Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

UPDATE - Program! VIZITA IMPORTANTA la Buzau! Prima femeie candidat la alegerile prezidentiale, Ramona Ioana Bruynseels vine sa stea de vorba cu buzoienii

Ramona Ioana BPrima femeia candidat la alegerile prezidentiale, Ramona Ioana Bruynseels vine in vizita in judetul Buzau, duminica, 21 iulie 2019. Aflat in turneu national, candidatul umanist vrea sa ii cunoasca pe alegatori si mai mult vrea sa le cunoasca nevoie si asteptarile.

Este cunoscut faptul ca Ramona Ioana Bruynseels sustine antreprenorii romani, pe agenda de lucru aflandu-se si o intalnire cu oameni de afaceri din Buzau, facandu-se astfel o radiografie a intentiilor antreprenoriale la nivel local. Buzoienii sunt invitati sa stea de vorba cu prima femeie candidat la alegerile prezidentiale, astfel facandu-se un alt mod de abordare a intalnirilor cu cetatenii, direct, informal.

Ecaterina STROESCU

Iulian Gavriluta

UPDATE - Program vizita Buzau:

Duminica,21.07.2019 conferinta de presa tinuta in sediul PPU-SL,din strada Ostrovului,de catre doamna  Ramona Ioana Bruynseels, candidata la presidentia Romaniei din partea PPU-SL. Deasemeni, programul intregii vizite la Buzau al doamnei Bruynseels este urmatorul:

-10.00- intalnire cu domnul Petre Emanoil Neagu,presedintele C.J. in sediul Consiliului,
10,30-11.30- intalnire cu cetatenii municipiului Buzau in zona centrala a orasului,
-11.30-12.30- conferinta de presa la sediul partidului din strada Ostrovului,
-12.30-13.30- invitatie la o televiziune locala Campus Tv,
-13.30-14.30- masa de pranz,
-14.30-17.30- deplasare la Sarata Monteoru pentru a participa la zilele comunei si a se intalni cu buzoienii de acolo
-17.30-18.30- intalnire cu buzoienii in Parcul Crang,
-18.30- inchiderea zilei la restaurantul de pe insulita.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

furt-societati-buzoiene.jpg