Happy cinema Buzau

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

VIDEO - ALDE Buzau acuza PSD (legat de vanzarea terenului de la Scoala Nr. 1 din oras): “PREȚUL NEGOCIAT DE PRIMARUL TOMA CU PROPRIETARA DE DREPT ESTE HOȚIE LA DRUMUL MARE!”

ALDE BuzauComunicat de presa ALDE Buzau: “Consilierii locali ai ALDE Buzău și consilierul local Silviu Laurențiu Roșioru susțin toate proiectele de hotărâri locale care contribuie la îmbunătățirea condițiilor din unitățile de învățământ din municipiul Buzău. Domeniul educației, atât de văduvit prin lipsă de interes și de finanțare, merită toată atenția și preocuparea aleșilor locali.

Dorim să transmitem opiniei publice adevărul cu privire la o minciună sfruntată răspândită de mediile apropiate PSD Buzău. În ultima ședință de Consiliu Local Municipal, proiectul referitor la cumpărarea de către Primărie a terenului din curtea Școlii Generale nr. 1 din municipiu a căzut la vot. Consilierii ALDE nu s-au împotrivit cumpărării terenului, ci s-au abținut de la vot PENTRU CĂ PREȚUL NEGOCIAT DE PRIMARUL TOMA CU PROPRIETARA DE DREPT ESTE HOȚIE LA DRUMUL MARE! Acest preț este categoric umflat, neținându-se cont de prețul pieței și de faptul că proprietara nu putea construi pe el absolut nimic, având în vedere că este în apropierea Școlii - monument istoric.

Ce face însă PSD - încercarea de a regiza manifestări publice, plătirea unor articole mincinoase în presă și lobby-ul pentru a muta presiunea pe ALDE - este jenant și grav în același timp.

Nici noi, nici colegii din celelalte partide care asigură Opoziția în CLM Buzău la adresa sistemului corupt controlat de PSD, nu ne asumăm matrapazlâcurile marca C. Toma și, pe cale de consecință, nici datul cu subsemnatul la DNA.

Vrem ca Școala 1 să aibă posibilitatea unei incinte în care să își poată desfășura activitățile în aer liber, dar nu acceptăm ca acest imperativ să fie folosit de politruci ca acoperire pentru tunuri imobiliare date pe bani publici”.

SEDINTA CLM BUZAU: 

https://www.facebook.com/primariamunicipiuluibuzau/videos/2282184188547396/

 

 

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image