PNL Buzau

Banner Zoican PNL Bz 2

USR Buzau

gif gabi irinel

banner Happy cinema online

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

PRO Romania Buzau

Ionescu PRO

Cum raspunde senatorul ALDE, Dorin Badulescu, la acuzatiile deputatului liberal Cristi Romanescu: “Un orgoliu nejustificat de rezultate electorale si lipsa de ratiune risca sa mentina judetul Buzau la fel de rosu ca pana acum” (VIDEO, conferinta PNL Buzau

Dorin Badulescu"AZI, 14.11.2019, in cadrul unei conferinte de presa, conducatorul PNL a refuzat categoric apelul la unificarea fortelor de dreapta si de opozitie la puterea locala pentru a asigura o victorie a acestora (si) in judetul Buzau la turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Doresc sa spun doar atat in legatura cu acest aspect: apelul meu s-a adresat adevaratilor lideri, nu celor care nu au putere de decizie. S-a demonstrat inca o data ca orgoliul si interesul personal primeaza in dauna posibilitatii de a scoate judetul din pozitia de Cenusareasa a Romaniei.

S-a consolat cu vesnica scuza spunand ca Buzaul a fost, este un judet rosu. Ar fi adaugat si viitorul (s-a oprit la timp sa nu isi afecteze pozitia) pentru ca parea a recita telegrafic de pe ciorne furnizate de PSD. Uita probabil atunci cand a ales sa arunce cu noroi in ALDE Buzau, ca aici, in judetul nostru, adevarata opozitie a fost acest partid, in timp ce dansul a mimat cu talent lupta impotriva PSD. Uita ca actualul Guvern a fost sprijinit la instalare de cei doi parlamentari ALDE, in timp ce dansul a fost unul singur...

Pacat, pentru ca speram ca in urma apelului meu sa capete ceva intelepciune, dar nu pot spune ca ma asteptam la alta atitudine. Iata de ce organizatia pe care o conduce este in coada tuturor clasamentelor de trei cicluri de alegeri incoace si dupa cum se manifesta va avea surpriza ca Buzaul sa fie impins sub Harghita si Covasna.

Vreau sa multumesc tuturor liderilor politici, consilierilor, presedintilor de organizatii din PNL, PMP, USR, ALDE si PRO ROMANIA care prin mesajele transmise pe diverse canale au aratat ca inteleg necesitatea realizarii acestui proiect care viza acum evitarea vesnicei etichete "Buzau egal judet rosu".

Desi, exista un conducator a carui atitudine lasa de dorit, apelul meu nu s-a adresat acestuia ci adevaratilor lideri de dreapta si de opozitie, cei din comune si orase care de altfel au inteles importanta acestui moment. Proiectul continua!", a scis pe facebook - senatorul ALDE, Dorin Badulescu.

I.G.

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image