Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

LA ACEASTǍ ORǍ - Primul CEx al PSD din acest an. Social-democraţii îşi stabilesc priorităţile, moţiunea de cenzură şi Congresul

CEX PSD Marcel CIOLACUComitetul Executiv al PSD se reuneste marti in prima sedinta a conducerii interimare a social-democratilor din acest an.

Reuniunea CExN al PSD se va desfasura la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 12:00. Social-democratii ar putea discuta despre modificari la Statutul partidului. Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica, la Calarasi, ca in cadrul reuniunii CExN al PSD urmeaza sa fie discutate o serie de modificari la Statut. Marcel Ciolacu a anunţat, deja, că PSD va depune, în această sesiune parlamentară care începe în februarie, o moţiune de cenzură şi că va demara strângerea de semnături. PSD va stabili şi dacă acceptă o posibilă convocare a Parlamentului în sesiune extraordinară, pe agenda legislativă aflându-se câteva proiecte importante, precum eliminarea pensiilor speciale ale aleşilor locali sau reducerea TVA-ului. Între timp, în organizaţiile judeţene au loc alegeri, pentru noi conduceri, înainte de Congresul de la sfârşitul lunii februarie. Joi a avut loc conferinţa de alegeri din Organizaţia Buzău, unde Marcel Ciolacu a candidat si a fost reales pentru şefia filialei. Vineri a avut loc conferinţa de alegeri de la PSD Brăila.

A.M.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

furt-societati-buzoiene.jpg