PNL Buzau

Banner Zoican PNL Bz 2

USR Buzau

gif gabi irinel

banner Happy cinema online

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

PRO Romania Buzau

Ionescu PRO

LA ACEASTǍ ORǍ - Primul CEx al PSD din acest an. Social-democraţii îşi stabilesc priorităţile, moţiunea de cenzură şi Congresul

CEX PSD Marcel CIOLACUComitetul Executiv al PSD se reuneste marti in prima sedinta a conducerii interimare a social-democratilor din acest an.

Reuniunea CExN al PSD se va desfasura la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 12:00. Social-democratii ar putea discuta despre modificari la Statutul partidului. Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica, la Calarasi, ca in cadrul reuniunii CExN al PSD urmeaza sa fie discutate o serie de modificari la Statut. Marcel Ciolacu a anunţat, deja, că PSD va depune, în această sesiune parlamentară care începe în februarie, o moţiune de cenzură şi că va demara strângerea de semnături. PSD va stabili şi dacă acceptă o posibilă convocare a Parlamentului în sesiune extraordinară, pe agenda legislativă aflându-se câteva proiecte importante, precum eliminarea pensiilor speciale ale aleşilor locali sau reducerea TVA-ului. Între timp, în organizaţiile judeţene au loc alegeri, pentru noi conduceri, înainte de Congresul de la sfârşitul lunii februarie. Joi a avut loc conferinţa de alegeri din Organizaţia Buzău, unde Marcel Ciolacu a candidat si a fost reales pentru şefia filialei. Vineri a avut loc conferinţa de alegeri de la PSD Brăila.

A.M.

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image