PNL Buzau

Banner Zoican PNL Bz 2

USR Buzau

gif gabi irinel

banner Happy cinema online

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

PRO Romania Buzau

Ionescu PRO

PMP Buzău susține cetățenii în fața ilegalităţilor! Ȋncă un abuz al primarului Constantin TOMA făcut public de consilierul Silviu Laurențiu Roșioru

Rosioru Silviu CLM BuzauSilviu Laurențiu Roșioru face public încă un abuz al administrației Toma Constantin și aduce o veste bună pentru mulți buzoieni amendați fără temei: "După cum spuneam în poziția publică din data de 14 ianuarie, persoanele care au construit fără autorizaţie de construcţie, pot intabula clădirile respective după efectuarea unei expertize tehnice!

Din păcate, domnul primar al Buzăului (încă în funcţie) nu a luat în serios această lege şi a amendat fără noimă pe toţi cei care, din punctul dumnealui de vedere, erau în ilegalitate. Astăzi, prin decizia ÎCCJ nr.16 în dosarul nr.1134/1/2020 , s-a dovedit încă o data că administraţia buzoiană, prin vârful său de lance, Toma Constantin, a comis şi comite în continuare abuzuri grosolane! Toate amenzile date pentru construcţiile ilegale au termen de prescripţie de la data terminării în fapt a construcţiei", a declarat consilierul local Silviu Laurențiu Roșioru. PMP Buzău aduce la cunoștința tuturor cetățenilor care au fost victimele unor asemenea abuzuri că se pot servi în instanță de decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție invocate mai sus.

Organizația Județeană a PMP Buzău

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image