PNL Buzau

Banner Zoican PNL Bz 2

USR Buzau

gif gabi irinel

banner Happy cinema online

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

PRO Romania Buzau

Ionescu PRO

STOP TOMA! Cum ar fi putut PNTCD Buzau sa-l sprijine pe REGELE SCANDALURILOR? Cum sa mai privim in ochii oamenilor dupa alegeri?

TV News Buzau Interviuri altfel Reconstruirea DrepteiAm luat o decizie dificila, dar responsabila. Nu puteam sa le cerem cetatenilor sa ia o decizie care apoi se va intoarce, cu un grad mare de probabilitate, impotriva lor. In timpul primului sau mandat Toma s-a razboit cu multe categorii sociale sau profesionale: politisti locali, transportatori, patroni de la mai multe localuri, angajati ai primariei, cetateni conectati la sistemul de incalzire centralizat, pensionari care circula cu Transbus, cei care parcheaza masinile in centru. Ne cerem scuze fata de cei pe care i-am omis din aceasta enumerare, dar lista completa este intradevar foarte lunga. Multi, foarte multi, au suferit direct sau indirect datorita razboaielor lui Toma. S-a ajuns pana acolo incat si copiii, victime colaterale, au invatat la scoala in frig. Vreti ca noi, cei de la PNTCD, sa ne asumam responsabilitatea pentru asa ceva si in urmatorii patru ani? Nu putem face asta.

Sa fim solidari cu acesti oameni care au avut de suferit! Cum vreti sa-i vada lumea pe buzoieni? Niste nepasatori care se gandesc doar la ei, daca nu ii afecteaza ceva pe ei, nici nu le pasa? Cand un numar atat de mare de oameni care locuiesc in acelasi oras cu noi sunt stresati, sicanati, speriati de deciziile primarului, mai putem spune ca traim intr-un oras linistit si civilizat? Doar legile democratice din Romania si opozitia activa a cetatenilor au reusit sa-i stavileasca avantul razboinic lui Toma. Ar fi facut si mai mult rau daca nu ar fi existat oameni curajosi care l-au infruntat. Respect pentru acesti buzoieni! Vom mai sta inca patru ani de zile in transee, rezistand in fata unui primar care nici el nu stie impotriva cui se va dezlantui? Oricare dintre voi puteti fi victima, direct sau indirect.

Poate unii se gandesc ca daca se pun bine cu Toma, vor fi feriti. Sa se gandeasca din nou! La precedentele alegeri comerciantii de la marginea parcului Sfintii Ingeri aveau toti afise cu Toma. Nu voiau de la PNL, nu voiau de la PNTCD, doar Toma! Cand a ajuns primar, prima masura a lui Toma a fost sa-I rada pe acesti comercianti. Da, locul lor nu era acolo, dar felul in care a facut-o a fost total lipsit de onestitate. Si-a trimis oamenii sa le dea afise electorale acestor comercianti, s-a bucurat ca avea poza chiar langa piata centrala, locul cel mai circulat din Buzau, dar cand nu i-au mai fost utili, gata! La fel a procedat si in propriul partid, PSD Buzau a pierdut multi oameni din cauza lui Constantin Toma, iar cei ramasi trebuie sa-i suporte stilul dictatorial in care l-i se impune sa sustina decizii aberante.

Numai uniti putem schimba acest oras. Da, este nevoie de un nou inceput in care sa nu ne mai uitam la trecutul oamenilor ci la ce pot face ei in prezent. Inclusiv cei proveniti din PSD pot fi aliatii nostri. Uniti suntem o forta, dezbinati nu suntem nimic. STOP Toma!

Catalin Avramescu - PNTCD Buzau

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image