New News Buzau header

Happy cinema Buzau

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

ROMÂNIA IESE ÎN STRADĂ – Protest AUR - duminică, 2 Octombrie, de la ora 14.00, în Piața Universității

protest 2 octombrieRomânii nu pot fi condamnați la frig, foame și întuneric, prin incompetența și indiferența guvernanților. Găsiți și implementați soluții sau plecați! Asta vrem să transmitem celor care ne conduc, prin protestul pe care îl organizăm la București, duminică, 2 Octombrie, de la ora 14.00, în Piața Universității.

Doar participarea unui număr mare de români din toată țara poate garanta succesul inițiativei noastre și fiecare dintre noi își poate aduce contribuția.

Traseul este următorul, ne adunăm în Piaţa Universităţii, iar în momentul în care reuşesc să vină toate organizaţiile şi toate coloanele din toate judeţele ne vom porni într-un marş imens către Piaţa Victoriei”, a zis George Simion. În Piaţa Victoriei rămânem şi aşteptăm ca doleanţele protestatarilor să fie ascultate de către guvernanţi. Dacă e nevoie, rămânem şi luni şi marţi şi toată luna, dacă trebuie, până când Guvernul va comunica şi va explica de ce nu se revine la o piaţă de energie reglementată, de ce nu au intervenit asupra ratelor la bănci şi asupra ROBOR, care a crescut mult prea mult şi, desigur, va dialoga cu fiecare partener social”, spunea liderul AUR.

I.G.

Terasa Galleria Caffe

Galleria Caffe