New News Buzau header

Happy cinema Buzau

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

Buzău, oraș blocat…de investiții!

Buzau oras blocat”Suntem în ianuarie 2023 și în Muncipiul Buzău avem implementat sistem inteligent de trafic, avem infrastructura de pe marile artere reabilitată, locuri de parcare, iar statul în trafic este de domeniul trecutului” - așa mi-ar fi plăcut să scriu astăzi despre Municipiul Buzău. Puteam face acest lucru dacă actuala administrație a orașului și-ar fi respectat toate promisiunile făcute în campania electorală.

Neputința administrației în privința dezvoltării orașului este vizibilă la fiecare pas. Pe Bulevardul Unirii părea în urmă cu câteva săptămâni că lucrările sunt aproape în grafic. Acum și-au amintit că mai au de făcut niște lucrări… sub asfaltul proaspăt turnat. Așa că au spart din nou și pare că suntem într-un oraș fantomă. Fără străzi, fără trotuare, doar coloanele de mașini ce mai dau semne că suntem într-un municipiu reședință de județ.

Reabilitarea Bulevardului Unirii avea termen de finalizare noiembrie 2022. Suntem deja în 2023 și încă nu am auzit vreun reprezentant al administrației Toma să explice buzoienilor de ce nu a fost finalizat proiectul sau când se va încheia acest șantier. Încă aștept. Și eu și restul buzoienilorȚ, a scris pe pagina sa de facebooki, deputatul pNL Gabriel Avramescu.

 

SURSA: Facebook

Terasa Galleria Caffe

Galleria Caffe