USR Buzau

USR BZ

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

PRO

Pro Bz

FOTO - Dobrita Ionel, viceprimarul din Berca, a trecut de partea social-democratilor (a fost membru PNL). El este candidatul PSD la primaria comunei Berca! Marcu...un om mort!

Actualul primar Marcu, de la Berca, este in pragul “sinuciderii”...politice! Cum nu-l stiti pe Marcu care trage in...”vant” cu arcu? El este finul lui Ion Vasile (“Felcerul”) si protagonistul scandalului sexual de la liceul din Berca cu directorul liceului Dinu (acuzat de relatii homosexuale), avand de asemenea pe rol mai multe procese si anchete in desfasurare. La fel, actualului primar

 i-a iesit vorba prin comuna ca ar fi colaborator cu Securitatea si multe altele... Acesta, de cateva zile, nu mai are pace - isi smulge ultimele fire de par din cap pentru ca...mana lui dreapta, viceprimarul Dobrita Ionel – fost membru PNL, a trecut la PSD si este candidatul social-democratilor la functia de primar in comuna Berca. Zilele acestea, tanarul Dobrita a impartit flori doamnelor din comuna, anuntandu-si in acest mod viitoarea candidatura. Sa speram ca Dobrita se va ridica la masura asteptarilor si va avea o atitudine demna si nu va insela increderea celor care investesc in el.

 

I.G.

 

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image