USR Buzau

USR BZ

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

PRO

Pro Bz

Zilele lui Marcu (cel “cu arcu”) de la Berca sunt numarate. Azi, dupa 4 ani convoaca si el o sedinta in PNL-ul decimat din comuna. Fa spume - ti-am zis Marcule ca zilele tale la sefia primariei sunt numarate?

Surse - finu (Marcu cel “cu arcu”) lu’ nasu (Ion Vasile) a luat pastile in dimineata asta, inainte de sedinta PNL Berca, singura in 4 ani, convocata in graba de individ. Principalul punct de pe Ordine de zi este – “eliminarea din PNL Berca a

 viceprimarului Ionel Dobrita si a consilierei locale Vali Cirlan”. De asemenea, pe lista mai sunt cativa oameni care l-au ajutat pe “ins”, dar care si-au dat sema repede ce hahalera este el si Ion Vasile care-l impinge de la spate (vorba melodiei – “pe la spate, pe la spate....”!!!). respectivii, satui sa fie impinsi la prostii si ilegalitati de Marcu (cel “cu arcu”), s-au hotarat sa-l paraseasca si sa nu-i mai ofere niciun sprijin. Razbunator si rosu la fata ca un “cur de maimutza”, Marcu vrea sa-i elimine si din Consiliu Local Comunal pe cei numiti mai sus. Ei, ameteala de primar, asta o sa fie greu si practic imposibil pana la alegeri (exista contestatii, procese in Contencios...etc.)! Ti-au promis multi ca nu vei mai fii primar si iata ca se adevereste! Numaratoarea inversa a inceput! Consilieri, nu va lasati intimidati de trepadusul asta securisto-poponar!

 

I.G.

 

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image