New News Buzau header

“TOMALEAKS” – Investitii private din bani publici? “100 DE MII DE EURO DE LA BUZĂU PENTRU SOROCA”? Chiar asa? “AQUA SYSTEM PLUS” – firma controlata de Toma investeste tot in Republica Moldova…coincidente?

TOMALEAKS I aquasystem moldovaFirma AQUA SYSTEM PLUS, controlata de primarul Toma a investit in Republica Moldova (FOTO). Nimic nou. Totusi, consilierii locali trebuie sa stie ca in august 2018, pe 30, au votat un Proiect de Hotarare Local prin care au alocat 100.000 de euro pentru

Citește mai departe...

Despre Seherezada de la Cantina sociala sau cum se trantesc mucii in fasolea primarilor. Vezi aici lupta clanurilor Cazanciucilor cu Veronicilor!

seherezadaCare dintre ziaristi nu a mancat o fasole la Cantina amarastenilor din cetate? Si daca mai sunt, cu siguranta ca aceia nu sunt jurnalisti cu greutate… Cu toate acestea, putin stiu ca acele boabe de fasole se numarau si treceau prin contabilitatea Cantinei respective, unde se petreceau foarte multe si inca se mai petrec.

Citește mai departe...

Colonelul (R) militian Ion Marin face o marturisire soc – E “Mare Maestru” ma(n)son! Sa mori tu? El si cu “Piticu” se vizitau pentru ca erau in aceeasi loja. Sa mori de ras nu alta!

Marin Ion MasonDin ciclu: ANIMAFILM prezinta, astazi episodul: “Militianul si Masoneria!” – pensionarul colonel in rezerva dat afara in branci de Base si sistemul (apoi nea colonel man(s)on ii saruta dreapta lui Base ca sef la PMP) se lauda cu apartenenta sa la sortul de miel si manusele rupte.

Citește mai departe...

Cat mai este mercurialul pentru un post de subprefect? Plagiatorul si mincinosul in acte oficiale – fostul general Foca cocotat la Prefectura

Foca mincinosSpunea un batran: cea mai mare intelepciune este sa iti stii locul…si asa este! Sunt unii care nu isi cunosc masura si nici locul. Unul din acestia este si fostul general Petrica Lucian Foca, iesit “serpeste” la pensie, facand de rusine atat haina ce a purtat-o cat si juramantul depus. Nu stim de ce nu-i ajunge o pensie nesimtita de peste o suta de milioane de lei vechi (a fost avansat si pensioant in aceeasi zi – acum aproape un an!

Citește mai departe...

AdSense 4