A înainta în vârstă poate constitui un subiect destul de sensibil pentru cei care se simt nesiguri sau au anumite temeri legate de ideea de a îmbătrâni.
Mai mult, circulă destul de multe mituri neadevărate despre acest aspect, realitatea nefiind atât de tragică precum pare. Iată care sunt cele mai comune mituri despre înaintarea în vârstă, pe care mai mulți specialiști te îndeamnă să le uiți.
Access Bars este o metoda dinamica de eliberare a blocajelor emotionale, mentale si fizice, care te ajuta sa schimbi in bine, tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta.
Agenția spațială
Curiosity s-a așezat pe Marte pe 6 august 2012. Totuși, oamenii de știință îi măsoară activitatea în zile marțiene, numite „soli”, care sunt puțin mai lungi decât cele terestre cu 39 de minute.
Două gorile de la grădina zoologică din San Diego (California) au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus şi plasate în carantină împreună, a informat luni grădina zoologică, potrivit DPA, citat de Agerpres. După ce cele două primate au început să tuşească, au fost testate probe fecale, care au indicat infecţia. Potrivit responsabililor de la zoo, nu este exclus ca şi alte animale din grup să fie infectate. ”În afară de congestie şi de tuse, gorilele se simt bine”, a precizat Lisa Peterson, directorul executiv de la San Diego Zoo.
Tendintele cheie ale modei din primavara/vara anului viitor sunt prezentate de cei mai cunoscuti designeri internationali.
Gafe la TV, în pandemie. Când lucrezi de acasă, fiecare zi e o aventură. Însă, atunci când intri în direct, la TV, orice acțiune necontrolată te poate costa. Copiii care îți sar în brațe rugându-te să bei ceaiul cu păpușile ori să repari vreo mașină de curse, animalele de companie care nu înțeleg de ce nu le dai atenție dacă tot ești acasă sau o soție iubitoare care îți aduce pe tavă comanda dorită. Asta e partea plină a paharului, dar ce ai zice dacă nu ai fi privitorul acestor situații? Sigur ai simți gafele ca pe niște momente stânjenitoare, mai ales dacă acestea apar la TV.
În anul 2020, Pământul s-a învârtit mai rapid cu 1,4602 milisecunde. În data de 19 iulie, anul trecut, planeta noastră și-a terminat rotația mai rapid decât intervalul normal de 24 de ore.
Cine nu a auzit despre Zaraza, considerată una dintre cele mai frumoase femei care au trăit vreodată în România?
Din popor sărbătoarea Bobotezei este asociată cu vremea geroasă. Sărbătoarea Bobotezei, una dintre cele mai importante zile din an, când bătrânii satului preziceau cum va fi vremea în vara care urma să se aşeze, era în anii trecuţi asociată cu sintagma „Gerul Bobotezei”.
Cercetările ar putea deschide calea pentru „internetul cuantic viabil, o rețea prin care informația depozitată în biți cuantici este împărtășită pe distanțe lungi” care ar „putea transforma stocarea de date și știința calculatoarelor”, potrivit unui comunicat de presă.
Echipa, formată din oameni de știință de la Fermilab al Departamentului pentru Energie din SUA, Universitatea Calgary, precum și alți parteneri, au reușit să teleporteze biți cuantici de fotoni de-a lungul a 44 de kilometri de fibră.
Rețele de calculatoare cuantice care pot transfera informații la viteze fără precedent
Evgheni Ciuvilin, geolog din Moscova, este unul dintre oamenii de știință care au putut observa aceste cratere uriașe apărute în nord-vestul Siberiei. Primul fenomen de acest fel a fost descoperit în 2014. Gaura măsura circa 20 de metri lărgime și 52 de metri adâncime. De atunci, nu mai puțin de 17 astfel de cratere au fost reperate în peninsula Yamal. Cauzele care pot explica aceste fenomene stranii rămân încă neclare. Studii recente permit stabilirea câtorva ipoteze pentru a le înțelege mai bine.
Codurile informatice malware reprezintă una dintre cele mai frecvente amenințări cu care se confruntă zilnic internauții.
Primii pași în viață se spune că sunt cei mai importanți, însă această regulă nu se aplică întotdeauna și unul dintre cei mai valoroși dansatori ai lumii, Dragoș Mihalcea, poate infirma oricând această idee.
Traversând încă din copilărie cotloanele spitalelor care îi deveneau din ce în ce mai familiare, tânărul Dragoș și-a făcut o promisiune solemnă să nu renunțe niciodată la singurul lucru din viața sa care avea un sens, dansul.
”Eu dansez de când mă știu sau poate chiar dinainte. Dansul a fost cu mine de la primele amintiri și va fi cu mine tot timpul chiar și când amintirile n-or să mai existe”, evocă cu emoție marele dansator român, Dragoș Mihalcea.