MULTI ANI FERICITI! SFÂNTUL ALEXANDRU "protectorul omenirii". Ce se spune despre persoanele care poartă numele de Alexandru și Alexandra

Sfantul AlexandruÎn fiecare an, pe 30 august, creştinii ortodocşi îl sărbătoresc pe SFÂNTUL ALEXANDRU, cel supranumit ”protectorul omenirii”. Sfântul Alexandru este unul dintre cei mai mari ierarhi ai Bisericii și un apărător neînfricat al credinței creștine.

Numit episcop în urma unei vedenii a Sfântului Mitrofan, Sfântul Alexandru, supranumit „protectorul omenirii”, a fost cel care s-a rugat ca Arie să fie luat de pe pământ, iar Biserica să se păstreze neîntinată de erezii. Episcop în Constantinopol pe vremea împăratului Constantin cel Mare, Sfântul Alexandru a fost numit în locul Sfântului Mitrofan, în urma unei vedenii pe care acesta din urmă a avut-o, știind că va urma să plece la cele veșnice și că îl va pune în locul său pe Alexandru.Apărător al dreptei credințe, stând împotriva lui Arie la Primul Sinod Ecumenic și supranumit „protectorul omenirii”, Sfântul Alexandru a fost cel care s-a rugat ca Domnul să îl ia pe Arie de pe pământ, înaninte ca acesta să primească Sfânta Împărtășanie, eretic fiind. Ascultându-i rugăciunea, Arie a murit, iar Biserica a fost păzită. Sfântul Alexandru a trecut la cele veșnice la vârsta de 98 de ani, după ce a luptat neîncetat ca dreapta credință să nu fie întinată de erezii. Iată câteva predispoziții ale persoanelor care poartă numele Alexandru/Alexandra: Sociabile, independente, optimiste, joviale, despre persoanele cu numele Alexandru se spune că sunt indragostite de libertate. Sunt firi energice, distinse, seducatoare, inzestrate chiar cu o anumita carisma. Mereu cu zambetul pe buze, Alexandru se face repede remarcat si indragit. Ii place sa comunice si apreciaza in mod deosebit activitatile in echipa. Tandru, sensibil si generos, Alexandru incearca sa fie mereu pe placul celor din jur. Despre Alexandra se crede ca este puternica, ambitioasa si curajoasa. Partenerul ei de viata trebuie sa fie la inaltime! Stie sa fructifice sansele care i se ofera si poate face cariera in domenii precum finante, justitie, audiovizual, jurnalism sau sport.

A.M.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează