Azi intre orele 10-11 se vor introduce purcei santinela in cele doua gospodarii de la Panatau si Lunca-Patarlagele, afectate de PPA

porci santinelaConform planului oficial anuntat, la Panatau si Lunca-Patarlagele se introduc astazi (intre orele 10:00 si 11:00), in gospodariile afectate de Pesta Porcina Africana, purcei santinela. Acestia sunt dusi in zonele afectate in vederea testarii prezentei active sau nu, a virusului PPA in respectivele gospodarii.

MEDICAMENTE, HRANA, CONSILIERE si CONCEDIU PLATIT! Toate acestea le vor primi TOTI BOLNAVII care sufera de aceasta boala

Bolnavi documente decontariLegea care introduce indemnizația de hrană pentru bolnavii de TBC si plata pe toata durata concediului medical a primit aviz pozitiv. România, pe primul loc în Europa la cazuri de tuberculoză. În România lui 2018, există bebeluşi care ajung în spital cu tuberculoză. Unii – prea târziu ca să mai aibă şanse de vindecare.

DECIZIE SOC luata de CARREFOUR! Atentie daca ati consumat aceste produse, sunt CONTAMINATE cu Listeria

Carrefour BuzauRetailerul Carrefour a retras în aceste zile de pe piaţă mai multe sortimente de salată de icre şi humus, în urma evidenţierii prezenţei bacteriei Listeria monocytogenes în aceste produse, potrivit unei postări pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

CRESTE CONTRIBUTIA LA SANATATE! Vezi aici cât vor plăti românii!

ContributiiCASS crește de anul viitor, iar asta va fi problemă majoră în special pentru pentru persoanele fără venituri, care își plătesc ”din mână” dările către Casa Națională de Sănătate. Ca urmare a creșterii anunțate a salariului minim brut de la 1 ianuarie 2019, va crește automat și suma de bani pe care ar trebui să o plătească la Fisc persoanele fără venituri care vor să se asigure de bunăvoie la sănătate.

UNIC IN ROMANIA! Primul aparat care depisteaza cancerul in ...2 ORE este disponibil pentru pacienti. Unde il gasim si cat costa o analiza?

Depistare cancerEste mai bine să previi decât să tratezi. Aşa că membrii Asociației Pacienților Oncologici din România au decis să investească într-un aparat care, în doar două ore, iți poate spune dacă ești sau nu bolnav de cancer. Din păcate, o astfel de analiză nu este pe lista investigațiilor decontate de stat, așa că oamenii trebuie să scoată din buzunar până la o mie de lei dacă vor un diagnostic rapid.