FOTO - Avertisment pentru parinti! Medicament folosit pentru copii, retras de pe piata

medicamentPotrivit unei adrese trimise de producator catre farmacii nu se vor mai comercializa niciunul dintre loturile produse din decembrie 2018 pana in prezent. Medicamentul suspensie a fost scos de pe piata pentru ca este posibil sa existe corpuri straine in anumite recipiente. Pentru siguranta sunt retrase mai multe loturi.

Comerțul cu boli inventate. Cum ne conving reclamele la mediamente să ne ruinam sănătatea

reclame medicamenteCiteam acum câteva săptămâni că reclamele produse pentru marile corporații international nu mai au scopul de a ne vinde mărfuri de care nici nu ne-ar fi trecut prin cap că avem nevoie și se concentrează acum să ne “programeze” creierul în ceea ce privește minoritățile sexuale sau imigrația și diversitatea.

Exemplele folosite le cunoașteți, cred.

E vorba de ultimele reclame difuzate de cei mai mari producători mondiali de aparate de ras și băuturi carbogazoase.

Poate fi depistat cu adevărat cancerul de plămâni cu un simplu test al degetelor? Două treimi dintre bolnavi nu au acest semn, avertizează medicii

testul degetelor cancerInformația circulă pe rețelele sociale: așa-zisul test Schamroth, care constă în poziționarea celor două degete indicatoare (indicele), unul în fața celuilalt, lipite, ar putea arăta un cancer pulmonar. Este ceea ce pretinde o specialistă britanică, a cărei teorie a fost preluată de mai multe publicații. Fals sau adevărat?

Cancerul pulmonar rămâne una dintre cele mai răspândite forme de cancer, cu o rată mare a mortalității. Pentru a exista șanse de supraviețuire, ar trebui depistat cât mai timpuriu. Emma Norton, o infirmieră britanică specializată în oncologie, spune că exista un test simplu și rapid, care poate fi făcut de oricine și care ar permite depistarea precoce a cancerului pulmonar. Puțin cunoscut, acest așa-numit „test Schamroth” presupune lipirea părții de sus a indicelui de partea similară a celuilalt indice, astfel încât unghia stângă să se suprapună peste cea dreaptă, ca în imagine.