VIDEO - Cum a marcat Societatea Română de Pneumologie (SRP) Ziua mondială a astmului ("Mituri și adevăruri despre astm ")

Ziua AstmuluiPe 5 mai, Societatea Română de Pneumologie (SRP) a marcat, pentru al cincisprezecelea an consecutiv, Ziua Mondială a Astmului. Tema de anul acesta este Mituri și adevăruri despre astm pentru că, din păcate, prejudecățile legate de această afecțiune stau frecvent în calea unui management optim al bolii.

Citește mai departe...

Crucea Roșie Română lansează „DINȚI și părinți”, grup online de educație stomatologică

crucea rosie sanatatea dintilorSpălatul pe dinți se învață acasă, în familie. De aceea, Crucea Roșie din România, în parteneriat cu Asociația Națională de Stomatologie Pediatrică din România lansează pe Facebook „DINȚI și părinți”, un grup de educație stomatologică pentru copii cu zâmbete sănătoase. Materialele puse la dispoziție sunt gratuite, iar proiectul face parte din Programul Școlar Colgate „Bright Smiles, Bright Future”.

Citește mai departe...

“TOCILIZUMAB” – medicamentul minune antiCOVID care nu se gaseste decat…pe pile! Editorial de Razvan Dumitrescu

TOCILIZUMAB CovidIata ce am gasit pe facebook, la Razvan Dumitrescu (emisiunea “Subiectiv” – Antena 3): “Nu obisnuiesc sa scriu aici editoriale dar...

Despre cum poti sa mori desi ai mari sanse sa traiesti!

Doamna D se afla in spital. COVID-19...

Trec peste multe amanunte desi nu ar trebui dar fac asta din lipsa de spatiu si din convingerea ca in ziua de astazi prea multe detalii plictisesc.

Citește mai departe...