UPDATE - STAREA DE URGENTA PRELUNGITA INCA O LUNA DE ZILE!Când vom ieşi din case şi când se reia viata socială? Alexandru Rafila anunţă că am putea ieşi din case după data de 15 mai. Raed Arafat: E foarte posibil ca starea de urgență să fie prelungită înc

viata sociala post COVIDPreşedintele Societăţii Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, a făcut o estimare, legată de data la care oamenii vor putea ieşi din casă: „Eu cred că după data de 15 mai”. „Atenţie, nu distanţarea socială să nu mai fie necesară, o reducere a măsurilor legate de distanţarea socială, dar multe din elementele, de exemplu organizarea de mari manifestări, vor fi probabil pentru mai mult timp în vigoare”, a spus Rafila.

Astenia de primăvară – mituri și realități

Astenia primavaraPrimavara lumea ar trebui sa se astepte la un plus de energie, bucuroasa ca iarna si vremea intunecata, friguroasa si urata a trecut. Ce se intampla in schimb? Multe persoane se confrunta cu stari de oboseala si ameteala, cunoscute in termeni generali drept astenie de primavara. 

De cand functioneaza Cabinetul stomatologic de urgenta de la Spitalul Judetean si care este programul?

stomatologie urgenta covid buzauConsiliul Județean Buzău, Primăria Municipiului Buzău, Spitalul Județean de Urgență Buzău și Colegiul Medicilor Stomatologi din Buzău au încheiat un Protocol de colaborare în vederea organizării și funcționării unui cabinet stomatologic pentru intervenții de urgență.

Acest cabinet va funcționa după următorul program:

Luni-vineri: intervalul orar 14.00 – 21.00;

Sâmbătă și duminică: intervalul orar 8.00 – 20.00.