New News Buzau header

PROIECT INEDIT! Vouchere de 3.000 de lei pentru românii care suferă de "boala secolului". De ce acte ai nevoie pentru a lua banii si unde se implementeaza experimental proiectul!

depresie tratamentProiectul a fost aprobat de Consiliul Local Constanţa încă de la finalul lunii ianuarie, însă până acum nimeni nu a depus dosarul pentru a beneficia de ajutor. Este vorba despre una dintre cele mai grave boli ale acestui secol, "boala secolului" așa cum a fost numită ea de specialiștii de la Organizația Mondială a Sănătății.

Potrivit statisticilor, peste 40 de milioane de oameni suferă de această afecțiune numai în Europa, ceea ce înseamnă, practic, de două ori cât populația României.

Citește mai departe...

ATENTIE LA CE INGRASAMINTE CUMPARATI! 127 de tone de produse de protecție a plantelor confiscate de polițiști

pesticide periculoaseÎn perioada 27 februarie – 21 aprilie a.c., sunt desfășurate activități în baza planului de acțiune Fitos 2023, pe linia respectării prevederilor OUG nr. 195/2005 privind protecția mediului.

În ziua de 12 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat activități în baza planului național de acțiune „Fitos 2023” pe linia respectării prevederilor OUG nr.195/2005 privind protecția mediului.

Citește mai departe...

Spitalul Judetean Buzau va beneficia de o noua investitie - "Reducerea riscului de infectii nosocomiale". Vezi aici amanunte!

SJU Buzau

Spitalul judetean Buzau va beneficia de o noua investitie - este vorba de un proiect aprobat spre finantare prin PNRR - "Reducerea riscului de infectii nosocomiale la nivelul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, cu o valoare totala de 38 de milioane de lei. Potrivit surselor din CJ Buzau, valoarea eligibila a proiectului este de 35,3 milioane de lei, iar contributia judetului Buzau este de 2,7 milioane de lei.

Citește mai departe...

Deputatul buzoian (USR) Emanuel Ungureanu susține că se știa 4 ani că se reutilizează stimulatoare cardiace de la morți/ Procedura este interzisă de mai puțin de doi ani

Emanuel UngureanuDeputatul USR de Buzau - Emanuel Ungureanu afirmă, duminică, într-o postare, că de 4 ani se ştia că se reutilizează stimulatoare cardiace de la cadavre şi că Liviu Stafie, fostul şef al DSP Iaşi, ştia că se reutilizează dispozitivele pentru pacienţii cu tulburări de ritm ale inimii.

„Cine şi de când se ştia în România că se refolosesc stimulatoare cardiace de la pacienţi morţi? De 4 ani se ştia că se reutilizează stimulatoare cardiace de la cadavre! Liviu Stafie, fostul şef al DSP Iaşi, ŞTIA că se reutilizează dispozitivele pentru pacienţii cu tulburări de ritm ale inimii. De când ştia Liviu Stafie, şeful DSP Iaşi, reprezentantul Ministerului Sănătăţii în teritoriu? Din 24 octombrie 2018!

Citește mai departe...

OFICIAL! ULTIMA ORA! Ministerul american al Energiei și FBI, aceeași concluzie: virusul Covid a scăpat dintr-un laborator

SARS COV 2 creat in laboratorVirusul Covid a scăpat din laborator, spune Departamentul de Energie al SUA, care coordonează întreaga rețea de laboratoare de pe teritoriul american.

Departamentul de Energie al SUA a concluzionat că pandemia de Covid a apărut cel mai probabil ca urmare a unei scurgeri dintr-un laborator, potrivit unui raport secret de informații furnizat recent Casei Albe și membrilor cheie ai Congresului.

Raportul este o actualizare a unui document din 2021, în care Departamentul pentru Energie spunea că nu se poate determina cu exactitate originea pandemiei de Covid, apărută la finalul anului 2019, scrie Wall Street Journal, care a consultat documentul.

Citește mai departe...