Premiere la concursul "Sanitarii Priceputi - 2014" si distribuire de alimente la familiile sarace – actiuni marca Crucea Rosie. Vezi aici amanunte!

Luni, 28.07.a.c., la ora 18.00 a avut loc la Poiana Pinului premierea Concursului de sanatate si prim-ajutor "Sanitarii Priceputi - 2014", etapa nationala, competitie organizata de Societatea Nationala de Cruce Rosie Romania (SNCRR),  ajunsa la editia cu numarul 53. La concurs au participat 47 de echipaje formate din  liceeni din intreaga tara. Festivitatea de premiere s-a desfasurat in prezenta reprezentantilor

conducerii SNCRR, Ministerul Sanatatii, MAI, Ministerul Educatiei si Cercetarii. Echipajul Judetului Buzau a ocupat un loc fruntas,  locul II pe tara. Clasamentul final: locul I - Tulcea, locul II - Buzau, locul III - Gorj. De asemenea, dupa finalizarea proiectului Carrefour 47, proiect in care au fost constituite 250 de pachete cu alimente greu perisable si distribuite catre familii defavorizate si/sau cu un nivel de trai precar, in localitati ale judetului nostru, urmeaza o noua actiune a Filialei de Cruce Rosie Buzau. “Voluntarii vor participa, joi, 31.07.2014, incepand cu ora 09.00, la distribuirea de pachete alimentare catre 25 de familii nevoiase din comuna Tintesti. Activitatea se desfasoara in cadrul unui proiect social derulat cu sprijinul Consiliului Judetean Buzau”, precizeaza Floarea Birzu, Director Filiala de Cruce Rosie Buzau.

 

I.G.