Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău va fi extinsă și modernizată printr-un proiect european!

CJ Buzau UPU“Astăzi, am semnat contractul de finanțare în valoare de 3,5 milioane de euro, cu o contribuție a Consiliului Județean Buzău de aprox. 2 milioane de euro. Durata de implementare a proiectului este de 41 de luni. Prin acest proiect, se va realiza un corp de clădire nou, cu regimul de înălțime S+P, având suprafața construită 1.153 mp.

Cu încredere și multă muncă din partea Consiliului Județean și Spitalului Județean de Urgență, buzoienii vor putea sa aibă servicii medicale la standarde înalte și în cele mai bune condiții la ei acasă. Îmbunătățirea calității serviciilor medicale și creșterea eficienței actului medical sunt obiectivele noastre principale! Mulțumesc domnișoarei director Luminița Mihailov și ADR SE pentru sprijin și echipei de proiect din Consiliul Județean Buzău!”, a precizat presedintele CJ Buzau – Petre Emanoil Neagu. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 8.

I.G.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează