Oferta de nerefuzat pentru guvern. Un cunoscut IT-ist remediaza GRATUIT sistemul cardurilor de sanatate

card sanatate blocajUn cunoscut IT-ist din Romania, Bogdan Raduta, face guvernului o oferta de nerefuzat. Va remedia sistemul cardurilor de sanatate aflat in blocaj de cateva saptamani, fara niciun ban. Ar vrea un singur lucru de la guvern, sa construiasca un spital nou. Actualul sistem a costat o suta de milioane de euro.

"Ma ofer sa "deblochez" sistemul cardurilor de sanatate si nu solicit nici un fel de compensatie financiara. Deasemenea dupa deblocare, ma ofer sa-l rescriu complet, pentru un sistem mai scalabil, mai responsive si mai adaptabil cerintelor curente. Inteleg ca a costat 100M EU, nu cer nici un euro, in schimb vreau sa se construiasca 1 spital. Nu este un mesaj sarcastic!", a scris Raduta pe pagina de socializare.

Acesta a primit deja mesaje de sustinere, in primele ore de la lansarea propunerii. "Va multumesc tuturor pentru share-uri. Fulgul de nea, s-a facut bulgare si se rostogoleste, si sper sa ia forma a ceva. Am primit cateva mesaje care arata ca postarea mea a fost auzita si se ia in considerare propunerea".

Sistemul informatic al cardurilor de sanatate este blocat de circa trei saptamani. (R.S.)

SURSA: ziare.com, pandurul.ro

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează