IPDATE 2 - UPDATE 1 - FOTO – Mistreti morti la Panatau. Localnicii ingrijorati din cauza posibilitatii raspandirii de boli specifice!

Mistreti morti PanatauAstazi 8 aprilie a.c., mai multi localnici din Comuna Panatau, judetul Buzau ne-au trimis pe adresa redactiei mai multe fotografii cu cadavre de porci mistreti, aflate in padure, pe raza comunei amintite. Din cauza posibilitatii de raspandire a bolilor specifice, cetatenii au anuntat autoritatile, dar acestea….se face ca ploua. Am incercat sa luam si noi legatura cu cei responsabili dar pana la redactarea prezentului material nu am primit niciun raspuns!

I.G.

UPDATE 2 - Deocamdata stirea nu se confirma, cei care ne-au trimis fotografiile nu au dorit sa mai raspunda la apelurile noastre, iar primarul din Panatau a asteptat in zadar in cursul diminetii de astazi 9 aprilie a.c., in fata primariei, asa cum ne-a promis telefonic, pe cei in cauza... 

UPDATE 1. Contactat telefonic, primarul comunei Panatau, Stoica Nicolae ne-a transmis urmatoarele: "Invit pe cei care au sesizat evenimentul sa se prezinte maine la Primarie, la ora 09:00 sa mergem impreuna la locurile indicate. Eu m-am deplasat in zonele respective si nu am gasit nimic. Ma preocupa indeaproape sanatatea animalelor din gospodariile cetatenilor si daca sunt cazuri de acest fel, va promit ca voi actiona imediat, in consecinta."