TV NB New header

Draniki cu cartofi: o mancare simpla si delicioasa

DranikiDraniki reprezinta o mancare belorusa care provine din bucataria lor traditionala. Sunt asemeni ”clatitelor” doar ca sunt caracterizate de diversitatea ingredientelor din care pot fi preparate. Noi am ales rețeta draniki cu cartofi deoarece se gateste foarte rapid si este foarte gustoasa.

Citește mai departe...

Mancare de vara delicioasa si usor de preparat - SUFLEU DE ROSII

Sufleu de rosiiVara este sezonul distractiilor si al relaxarii, cand temperaturile ridicate ne imbie la cat mai multe iesiri in natura. Din acest motiv, este oarecum firesc ca timpul petrecut in bucatarie sa se reduca la maximum. Pentru ca stim ca nu-ti place sa stai foarte mult in bucatarie pe o asa vreme, iti propunem o reteta de mancare de vara delicioase si usor de preparat.

Citește mai departe...

RETETELE BUNICII - Un pranz excelent prin mineralizare si vitaminizare cu CIORBA DE STEVIE CU OREZ

Ciorba de stevie cu orezBogata in antioxidanti, minerale, fibre si vitamine, ciorba de stevie constituie un excelent pranz. Ajuta la detoxifierea organismului, il remineralizeaza si vitaminizeaza, il hidrateaza si ii intinde o mana digestiei. Saraca in grasimi, ciorba de stevie este si saraca in calorii, poate fi servita cu brio in post, dar si in regimul vegetarian pe care multi il imbratiseaza in ultima vreme.

Citește mai departe...