Festivalului peștelui și fructelor de mare - Ice & Fire Street Food la Buzau

gastro2SALUT! Sunt Chef Cristi Ice (Cristi Dobre). Vă rog să-mi fiți alături în organizarea unui eveniment inedit pentru comunitate, o aventură pe care, cu ajutorul dumneavoastră, o putem propulsa în atenția cât mai multor buzoieni dornici de distracție și experiențe noi.

Mi-am propus să pun Buzăul pe harta culinară a țării prin aducerea în orașul nostru a Festivalului peștelui și fructelor de mare - Ice & Fire Street Food. Evenimentul va avea loc în zilele de 19-20-21 aprilie, în Piața Dacia.

În cele trei zile de festival, buzoienii vor avea ocazia de a savura deopotrivă mâncăruri exotice și preparate tradiționale din zonele pescărești ale României,

Celor care ne vor răspunde invitației le vom pregăti bunătăți precum midii în sos de vin, creveți tempura, doradă și păstrăv pe pat de sare, somon și creveți Black Tiger Teriyaki, storceag de nisetru, Paella, Jambalaya și multe alte preparate din pește și fructe de mare.

Sâmbătă, voi avea un show culinar împreună cu echipa de la Guerilla Cooking din Brașov, demonstrație în cadrul căreia vom prezenta, de la A la Z, rețeta Storceagului de nisetru. Vă mulțumesc pentru deschidere și vă aștept în cele trei zile de aventură culinară pentru a ne cunoaște și pregăti noi colaborări.

Despre mine: am absolvit Horeca School din București, sunt membru ANBCT (Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism) și, în același timp, reprezentant local ANBCT Buzău - Zona Muntenia, membru WACS (World Association of Chef’s Societies), membru Guerrrila Cooking (asociație de bucătariprofesioniști).

I.G.

gastro1