Aromă incredibilă în... Gogoşi cu flori de salcâm

Gogosi cu flori de salcamGogosile cu flori de salcam reprezinta desertul de care ar trebui sa ne bucuram in aceste zile de primavara cand salcamii sunt in floare si ne imbie cu parfumul lor.

Reţetă gogoşi cu flori de salcâm.

Ingrediente:

  • 200-300 grame făină
  • 2 ouă
  • 200 mililitri lapte
  • 1 praf          sare
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahăr vanilat
  • flori de salcâm
  • ulei

Mod de preparare:

Amestecă ouăle cu laptele şi făina, astfel încât să obţii un aluat similar celui pentru clătite, dar cu o consistenţă ceva mai groasă. Spală bine forile de salcâm, apoi scufundă-le în compoziţia preparată, ajutându-te de o lingură. Pune gogoşelele obţinute la prăjit, într-o tigaie cu ulei încins. Întoarce gogoşile de salcâm pe ambele părţi şi ai grijă să fie bine pătrunse, dar nu arse. Lasă gogoşile la scurs pe un şerveţel de bucătărie, apoi pudrează-le cu zahăr şi serveşte-le călduţe.

A.M.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează