Mancaruri cu legume - Reteta Sufleu de broccoli

Sufle de brocoli gastronomie retete culinareUn sufle colorat si cu un gust deosebit! Ingrediente, 2 portii: 250 g brocoli verde, 150 g branza de vaci, 2-3 oua, o lingurita legume deshidratate, sare, ulei de masline

Mod de preparare”

Se desface brocoli in bucatele mai mici, se spala sia poi se pun la fiert in apa clocotita cu legumele deshidrate, cca 10 minute. Se scot din apa si se trec sub jet de apa rece pentru a-si pastra culoarea aprinsa.

Se unge o tava cu ulei de masline, se rasfira buchetelele de brocoli fiert, apoi se toarna peste ele ouale batute cu branza de vaci si lingura de smantana, potrivite de sare, dupa gust si se da la cuptorul incins, cca. 15-20 minute. Se opreste focul cand totul este rumenit frumos si se lasa sa se raceasca un pic in cuptor, nu se scoate imediat.

SURSA: CULINAR.RO