O reteta de toamna cu inspiratie germana...Supa de pui cu varza si mere

Supa cu varza si mereO supa de inspiratie germana cu un adaos gustos de mere. In aceeasi farfurie vei gasi o combiantie de texturi placute de legume fierte, carne frageda si mere crude.

Ingredientevarza, sare, piper, 1 lingura otet, 350g mere (Granny Smith) feliate, 220g cartof tocat cubulete, 1kg varza tocata, 2 jumatati piept pui gatit, taiate fasii, 1,2 litri supa concentrata de pui, 100g carnati de pui, 3 catei usturoi zdrobiti, 200g telina tocata cubulete, 250g morcovi tocati cubulete, 1 lingura ulei de masline, 200g ceapa tocata, 1/2 lingurita seminte fenicul, 2 lingurite seminte chimen.

Aroma de toamna in bucatarie! Prepara si tu o delicatesa perfecta - GUTUI LA CUPTOR UMPLUTE CU NUCI SI STAFIDE

Gutui la cuptorAceasta reteta de gutui umplute cu nuci si stafide va aduce in casa aroma toamnei. Reteta este deliciu, se prepara repede si nu ai nevoie de mare talent pentru a o gati.

Ingrediente: 3 gutui mari, 100 gr stafide, 100 gr miez nuca, 2 linguri miere, 2 linguri unt topit.

Mod de preparare:

Dovleacul, vedeta toamnei! Prepara cea mai frageda si aromata PLACINTA CU DOVLEAC

Placinta cu dovleacVedeta fiecarei toamne, dovleacul, face parte dintr-o familie mare si pregatita sa aduca numai beneficii organismului.Galbenul-portocaliu aprins ascunde o multime de carbohidrati si beta-caroten... Adevarat rasfaţ pentru pupilele gustative, dar si un remediu naturist pentru sanatatea si echilibrul organismului nostru. Toate trasaturile terapeutice sunt, de fapt, meritele compozitiei bogate in magneziu, fier, potasiu, calciu, siliciu, fosfor, vitamine, carotenoizi, acizi,