Laptopuri, tablete si internet gratuit pentru elevi

Laptopuri eleviProiectul de lege de modificare a Legii educației naționale în vederea instituirii obligației Ministerului Educației și Cercetării de a asigura elevilor care îndeplinesc condiția pentru a primi bursă socială, precum și cadrelor didactice, dispozitive de tip laptop sau tabletă, conectate la internet, astfel încât procesul educațional să se poată desfășura și online, a fost adoptat miercuri de Camera Deputaților.

Citește mai departe...

ATENTIONARE METEO - Ploi abundente, vijelie si posibile caderi de grindina!

ploi abundenteINFORMARE METEOROLOGICĂ! Potrivit ANM, in intervalul: 25 mai, ora 12:00 – 27 mai, ora 23:00m vor fi manifestări de instabilitate atmosferică accentuata în cea mai mare parte a țării.   Vor predomina aversele, descărcările electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijeliile și căderile de grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp și pe arii restrânse 30...40 l/mp.

Citește mai departe...

Precizările MAI - Ce înseamnă zonă metropolitană, unde nu este nevoie de declarație pe proprie răspundere?

IPJ Buzau COVID 19Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a transmis, vineri, o serie de precizări oficiale cu privire la cum este definită zona metropolitană în interiorul căreia cetățenii se pot deplasa fără să fie nevoiți să prezinte o declarație pe proprie răspundere. Precizările vin, conform sursei citate, „pentru stabilirea unei aplicări unitare pe întreg teritoriul țării în privința zonelor în care cetățenii pot circula în afara localității fără declarație pe proprie răspundere”.

Citește mai departe...