DREPT LA REPLICA CAB! VIDEO - Nesimtirea de la Compania de Apa, continua – O SAPTAMANA DE CAND APA POTABILA CURGE LA CANAL … pe strada Visinului din Buzau! Cine plateste?

nesimtire CABOdata cu preluarea Companiei de Apa de catre gasca Savulescu – Toma, neregulile si problemele nu mai contenesc. Nu mai tarziu de saptamana trecuta semnalam faptul ca o teava cu apa potabila s-a spart pe strada Visinului, la intersectia cu strada Bicaz (Zona Bazar, Buzau) si ca angajatii CAB, la interventia telefonica a unui cetatean cu spirit civic ar fi raspuns ca “Nu are ce face pana luni!”. Trecand peste raspunsut total neprofesional si de-a dreptul nesimtit si arogant, iata ca a venit si….luni si chiar din nou…vineri (o saptamana, asadar) si nimic nu s-a schimbat! Apa curge nestingherita printre crapaturile din asfalt…direct la canal.

FOTO - Poliţia Locală Buzău "arde" la buzunar persoanele și firmele care nu păstrează curăţenia

Platforma gunoi BuzauIn aceasta saptamana, politistii locali din cadrul Compartimentului Protectia Mediului, au actionat pentru depistarea persoanelor, societatilor care nu detin contract de salubrizare cu operatorul licentiat pe raza municipiului Buzau si pentru mentinerea curateniei la platformele de gunoi, din cadrul Asociatiilor de Proprietari.

ADIO ELEVI! Ministerul Educației ia o MǍSURǍ DRASTICǍ cu liceele unde niciun elev nu a luat BAC-ul

Situatie licee admisi BACLiceele la care niciun elev nu a luat Bacalaureatul anul acesta nu mai pot înființa clase de a IX-a anul viitor. Într-un ordin de ministru care a apărut deja în Monitorul Oficial este prevăzut clar că unitățile de învățământ în care niciun absolvent de liceu nu a promovat sesiunea de vară a examenului de bacalaureat nu mai pot propune cifre de școlarizare pentru clasa a IX-a pentru anul viitor. În această situație sunt 43 de licee din 23 de județe.

Trei infracţiuni dintr-o lovitură! Buzoian prins băut la volan, cu număr fals de înmatriculare şi permisul suspendat

Politia 3Un echipaj din cadrul Secţiei de poliţie rurală Beceni care acţiona pe DJ 203K a oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe direcţia Cernăteşti – Beceni.Poliţiştii au constatat că la volanul maşinii se afla un bărbat de 31 de ani din comuna Mărgăriteşti care nu avea asupra sa documetele personale sau ale autovehiculului.