FOTO - Copiii iubesc dansul si cantecul popular romanesc, dovada, participarea lor la Festivalul-Concurs National “DRAG MI-E JOCUL ROMANESC”-editia a VIII-a

copii cantece populare festival BuzauSambata, 18 mai 2019, in Sala Mare a Consiliului Judetean Buzau, s-a desfasurat cea de-a a VIII-a editie a festivalului-concurs ”DRAG MI-E JOCUL ROMANESC” din cadrul proiectului national” PUI DE ROMANAS”, coordonat de doamnele prof. Daniela Vornicu si Marilena Irimia de la Scoala Gimnaziala ”Ion Creanga” Buzau.In deschiderea festivalului doamna coordonator, prof. Irimia Marilena, a argumentat ca organizarea acestui eveniment raspunde nevoii de promovare a culturii si traditiilor poporului roman, de promovarea tinerelor talente, implicand elevii inca de la cele mai fragede varste in pastrarea valorilor stramosesti.

FOTO - Concurs „Hai la drum, mici pietoni!” Elevii din Maxenu s-au întrecut în cunoştinţe privind circulaţia rutieră

Concurs Scoala MaxenuLa Şcoala Gimnazială Maxenu s-a desfăşurat concursul de educaţie rutieră „Hai la drum, mici pietoni!”. Concursul a fost organizat în cadrul proiectului educaţional „Să circulăm corect!” desfăşurat în colaborare cu Şcoala Gimnazială Maxenu – Structura Grădiniţa cu Program Normal Maxenu.

Doar o săptămană de școală până la vacanța de vară...

VacantaAnul școlar 2018-2019 este pe terminate, așa că elevii de liceu și gimnaziu se gândesc la vacanța de vară.Vacanța de vară 2019 este progrmată să înceapă în date diferite, în funcție de clasele în care se află elevii. Astfel că, elevii din clasele primare și cei din calsele gimmnaziale (V, VI, VII) iau vacanța de vară pe 15 iunie 2019, data de 14 iunie 2019 fiind ultima lor zi de școală.