31 iulie, ultima zi pentru redirecţionarea a 2% din impozit. Vezi aici GHIDUL COMPLET de depunere a formularului 230

Donatie impozitRomânii care vor să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit aferent anului 2018 mai au timp până pe 31 iulie 2019, să facă acest lucru. Redirecţionarea unui procent de 2% sau 3,5% din impozit datorat statului este un mecanism prin care persoanele fizice pot ajută organizaţiile nonprofit sau parohiile.

Cum poţi urma o carieră în Armată, Poliţie, SRI sau SIE? Avantajele unei cariere militare, mai puţin cunoscute

IPJ Buzau Studenti Scoli MAIAvantajele unei cariere militare sunt, în general, mai puţin cunoscute publicului larg. În primul rând, Ministerul Apărării Naţionale garantează un venit sigur şi o ieşire la pensie la vârsta de 45 de ani, după o contribuţie de 20 de ani. Pe lângă chenzină, ministerul mai achită fiecărui militar o normă de hrană şi una de haine.

ȊNCEPE Examenul de Titularizare 2019. Ce trebuie să știe toți profesorii care intră în sălile de concurs?

Examen titularizare grade didactice profesoriMiercuri, începând cu ora 10:00, se va desfășura examenul de titularizare în învățământ, în săli supravegheate video. Profesorii care vor să se angajeze într-o școală pe o perioadă nedeterminată – deci să se titularizeze – trebuie să se prezinte în sălile de examen în intervalul orar 8:00 – 9:00, iar accesul se realizează pe baza buletinului, a pașaportului sau, în mod excepțional, pe baza permisului de conducere sau a cărții de alegător.