NOTIFICARI pentru abonatii UPC! Ce veti gasi in factura si ce trebuie sa faceti?

UPC RomaniaUPC România a început să îşi notifice clienţii că le scumpeşte abonamentele de cablu, începând cu luna noiembrie, motivând că modificarea tarifară reflectă creşterea semnificativă a costurilor de furnizare a serviciilor. Clienţii care nu sunt de acord cu această scumpire au dreptul să denunţe unilateral contractul, în termen de 30 de zile de la data primirii notificării.

ANAF incepe ”controlul nuntilor”! Fiscul vrea sa stie cati bani au cheltuit tinerii căsătoriți la toate firmele care le-au făcut servicii, inclusiv fotograful. Ce trebuie sa declare mirii?

Nunta ANAF platiTinerii căsătoriți primesc o lovitură puternică din partea ANAF! Deja, foarte mulți au primit solicitări pentru a declara,într-un formular, toate relațiile economice avute cu firmele care le-au organizat nunta, atât civilă cât și religioasă!

FOTO - VIDEO UPDATE - Comunicat de presa. 40 de ani de...bere. Fabrica de bere Ursus Breweries din Buzau la ceas aniversar

URSUS BuzauFabrica de bere de la Buzau a fost data in functiune in anul 1978, avand o capacitate de productie de 500 000 hl/an. In anul 1991, compania a devenit societate pe actiuni si si-a schimbat numele in S.C. "Vulturul S.A." Buzau. In anul 1996, fabrica de bere de la Buzau a fost achizitionata de catre grupul South African Breweries.

FOTO - Ziua Armatei României în şcolile din Buzau

Ziua Armatei ScoalaÎn cadrul activităţilor dedicate sărbătoririi la 25 octombrie a Zilei Armatei României, militarii Garnizoanei Buzău, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău şi Biroul de Informare Recrutare, au planificat, organizat şi desfăşurat joi, 18 octombrie, în cadrul Şcolii Gimnaziale "George Emil Palade", și cu participarea elevilor din cadrul Liceului Pedagogic „Spiru Haret" Buzău, evenimentul "Ziua Armatei României în şcoli", un proiect educaţional prin care militarii din Buzău au împărtăşit bucuria sărbătoririi acestei zile cu elevii, având convingerea că acest moment de suflet este, înainte de toate, un eveniment prin care se cinstesc valorile româneşti, patriotismul, curajul şi devotamentul faţă de ţară.

Muzeul Județean Buzău organizeaza a XVIII-a ediție a sesiunii de comunicări științifice Milenii tezaurizate. Creație și spiritualitate.

sesiune stiintifica MJBMuzeul Județean Buzău, instituție de cultură și cercetare ce funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Buzău, cu sediul în municipiul Buzău, bd. ”Nicolae Bălcescu”, nr. 50, jud. Buzău, reprezentat legal de către dr. Daniel Costache în calitate de Manager, anunță organizarea, în Anul Centenar, a celei de-a XVIII-a ediții a sesiunii de comunicări științifice Milenii tezaurizate. Creație și spiritualitate. Programul manifestării include comunicări reunite în cadrul a două secțiuni: