ULTIMA ORA! UPDATE - Ciobanul spulberat de tren a DECEDAT. ACCIDENT FEROVIAR LA BUZAU! Un tren a lovit un cioban si turma de oi

Accident feroviarIn urma cu cateva zeci de minute s-a petrecut un accident feroviar grav in localitatea Vadu Pasii unde un tren Regio a lovit un cioban si turma sa de oi. Din primele cercetari a reiesit faptul ca ciobanul a vrut sa intoarca in turma cateva oi care trecusera calea ferata. La fata locului s-au dep

lasat echipaje ale IPJ Buzau si ale Ambulantei dar si reprezentanti din partea CFR. Circulatia in zona este oprita. Se fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele exacte ce au dus la producerea accidentului.

Revenim cu amanunte

A.D.

UPDATE - Din pacate eforturile cadrelor medicale sosite la fata locului s-au dovedit fara rezultat, ciobanul a decedat dupa mai multe incercari de resuscitare.

UPDATE - Trenul Regio circula pe ruta Buzau - Marasesti. Ciobanul este resuscitat in acest moment avand leziuni multiple si prognostic de viata rezervat. Mai multe animale au fost spulberate pe calea ferata si imprastiate pe o suprafata mai mare.