NEWS BUZAU TE TRIMITE LA FILM! "Fara zgomot!" (A Quiet Place) la Happy Cinema (VIDEO trailer)! Concurs NEWS BUZAU!

Fara zgomot A Quiet PlaceNEWS BUZAU TE TRIMITE LA FILM! Da cel putin 2 share la acest articol, fa print screen si da-ne dovada pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si lasa un numar de telefon pentru contact. Te sunam negresit! Ai din partea noastra O INVITATIE la film pentru doua persoane la Happy Cinema. Castigatorii sunt primii trei care indeplinesc conditiile de mai sus. SUCCES!

Citește mai departe...

Galleria Mall Buzau mereu surprinzatoare: sambata 11 ianaurie 2020 avem atelier de creatie: “Omul de zapada”

Omul de zapada 2020Ca de fiecare data, oportunitatile de distractie atat pentru cei mici cat si pentru cei mari sunt diverse la Galleria Mall Buzau. Daca saptamana trecuta scena din Galleria a fost luata cu asalt de zeci de copii si parinti, astazi avem un eveniment la fel de interesant: Atelier de creatie “Omul de zapada”, de la ora 16:00 si pana la 18:00, la etaj. Organizatorii promit distractie la maxim pentru cei mici.

REDACTIA

News Buzau susţine educatia si memoria traditiei culturale

MJB NBJoi, 12.12.2019, la Muzeul Judetean Buzau a avut loc un atelier de creatie cu ocazia sarbatorilor de iarna. Palatul Copiilor din Buzau a participat in calitate de partener n cadrul acestui atelier de creatie. Cu aceasta ocazie a fost amenajat si un stand expozitional al ziarului News Buzau. Tematica: MASTI DECORATIVE POPULARE TRADITIONALE.

Citește mai departe...

Subcategories