O evazionista a fost pusa “cu botul pe labe” de politistii buzoieni. Vezi aici ce metode folosea pentru a insela firmele!

Marti, 25 august a.c., in urma activitatilor desfasurate de politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, a fost depistata, pe raza municipiului Buzau, o femeie in varsta de 45 de ani, din Buzau, care se sustragea cercetarilor intr-un dosar instrumentat de politistii de investigare a fraudelor, sub aspectul comiterii infractiunilor de inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals. Aceasta este banuita ca, in cursul anului 2011, cu ocazia incheierii unei

promisiuni bilaterale de vanzare-cumparare a unui teren situat  pe raza comunei Merei, ar fi indus in eroare pe promitentul-cumparator (o societate comerciala din Buzau), prin prezentarea unor documente false. Buzoianca ar fi primit de la promitentul-cumparator suma de 50.853 de lei, cu titlu de avans, iar contractul nu a mai fost perfectat intrucat s-a constatat ca terenul in cauza apartinea unei alte persoane, documentatia prezentata la biroul notarial fiind intocmita in fals. Politistii au luat impotriva banuitei masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore si continua cercetarile, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Buzau.

 

I.G.