Spaima mogulilor Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu si a altora - este un judecator din Buzau. Vezi aici cine-i “cuiul tare” in procesul varanului!

Mult discutatul proces al mogulului Dan Voiculescu si al altor miliardari condamnati de diferite instante a avut in prim plan si un magistrat care a functionat la Judecatoria Buzau ani buni. Astfel, in dosarul lui Dan Voiculescu judecat de magistratul “de fier” Camelia Bogdan si-a adus o contributie importanta si judecatorul buzoian Mihai Alexandru Mihalcea. Camelia Bogdan este unul dintre judecatorii tineri din sistem

si a promovat recent la sectia a II-a penala a Curtii de Apel Bucuresti. Tot ea a fost cea care a judecat pana la un moment dat dosarul în care Sorin Ovidiu Vantu a fost condamnat pentru favorizarea lui Nicolae Popa. Judecatorul Mihai Alexandru Mihalcea a promovat de curand la Curtea de Apel Bucuresti. Anul acesta, el a inaintat in functie de la Judecatoria sector 4, la Tribunalul Bucuresti. Despre el se stie ca a fost judecator la judecatoria Buzau pana în 2010 si ca a refuzat sa-l elibereze conditionat pe Sorin Ovidiu Vantu pe motiv ca acesta "nu a facut eforturi deosebite pe calea reeducarii sale" si "nici nu a încercat sa se remarce într-un mod deosebit". Instanta a avut suspiciuni cu privire la modul în care Vantu a putut sa dea peste 3.000 de telefoane din închisoare.

 

I.G.