EXCLUSIV (FOTO) – Un iresponsabil cu lama de inlaturat zapada a distrus o bucata din parapetul pietonal de pe un pod din oras. Vezi aici amanunte!

Despre faptele “Dorelilor” am auzit in orice anotimp: ba intrerup lumina in cartiere intregi pentru ca au dat cu tarnacopul intr-un cablu subteran al Electrica, ba produc avarii la conductele de gaze sau de apa, ba…distrug cu lama de la utilajele de deszapezire panourile de siguranta pietonala de pe poduri. S-a intamplat in aceasta saptamana, pe podul din

Bariera Brailei, aproape de blocurile CFR (pe partea cu case). Cativa cetateni ne-au scris disperati prin posta electronica despre acest fapt: “Asa se intampla cand trece un iresponsabil cu lama sa inlature zapada. Trece anapoda si rupe un segment din mana curenta. O lasa asa si fuge. Cred ca a fost rupta in timpul noptii trecute. Acum am prins eu structura cu sarme. Risca sa cada peste noi din zona sau peste orice trecator. Cel mai probabil e opera unei masini cu lama de deszapezit”, ne precizeaza disperat C.A. din Buzau. Nu stim cu exactitate cum au stat lucrurile, dar cert este ca zona prezinta un pericol atat pentru pietonii care se incumeta sa treaca pe acel trotuar de pe pod de numai cativa centrimetri, cat si pentru cei care trec pe langa pod, fiindca oricand e posibil sa cada o bucata serioasa din respectiva bara de protectie.

I.G.