Vezi aici cine este buzoianul avansat, zilele trecute, de presedintele inca in functie, Traian Basescu si ce barfe politice se zvonesc legate de aceasta!

Ziua Nationala a fost un prilej pentru presedintele Traian Basescu ca, pe ultima suta de metri a mandatului sau, sa faca o serie de avansari. Printre cei privilegiati s-a numarat si buzoianul Bogdan Despescu, acesta devenind chestor de politie. Comisarul sef Despescu a ocupat, in ultimii ani, funcții de conducere la IPJ Buzau si IPJ Prahova, in prezent aflandu-se la carma IPJ Constanta. In 2012, el a primit Ordinul Barbatie si Credinta

in grad de Ofiter. Potrivit declaratiei sale de avere, buzoianul detine patru terenuri si doua case in Buzau, conduce un autoturism VW Passat si are mai multe conturi in banca. Potrivit CV-ului personal, Bogdan Despescu este nascut in Buzau, in anul 1972, este casatorit si are un copil. A absolvit Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti si este doctor in domeniul ordine publica si siguranta nationala. Barfele din lumea politica arata cu degetul catre chestorul Despescu si spun ca este "omul lui Udrea" si a lui Traian Basescu si in Prahova si-a indeplinit cu prisosinta datoria, fiind mutat apoi la Constanta tocmai pentru a contracara mafia social-democrata de acolo, iar acum, drept rasplata a primit avansarea promisa.

 

A.P.