UPDATE - ULTIMA ORA - ACCIDENT GRAV pe Centura ocolitoare a Buzaului. Impact intre doua autovehicule, din primele date sunt doua victime

Accident gravIn urma cu cateva zeci de minute un grav accident a avut loc pe Centrura ocolitoarea a Municipiului Buzau. Este vorba de un impact intre doua autvehicule iar din primele date de la fata locului ar fi vorba de doua victime.

 

Unul dintre autovehicule a luat foc. La fata locului actioneza echipaje ale IPJ, ISU si Ambulanta SMURD. O autospeciala cu spuma a reusit stingerea incendiului.

E.S.

UPDATE:

Un conducator auto de 20 ani care circula cu un autoturism pe varianta ocolitoare a municipiului, pe directia Vernesti catre Pasarela Nehoiu, nu a pastrat distanta de siguranta fata de autoturismul care circula in fata sa si a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului unul din autoturisme a luat foc. Din eveniment a rezultat ranirea soferului din cel de al doilea autoturism, de 33 ani, care a fost transportat la spital. Politistii au intocmit doaar penal si continua cercetarile.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează