UPDATE - VIDEO EXCLUSIV - ACCIDENT GRAV LA CIORANCA – 4 AUTOTURISME implicate – 3 copii si 4 adulti

accident ciorancaTrafic ingreunat pe DN 2 in localitatea Cioranca din cauza unui accident rutier cu 4 auto implicate, posibil usor.[15:18, 12.8.2018] Ipj Buzau 1: La fata locului au fost directionate 2 echipaje de politie, o ambulanta SMURD si 5 SAJ pentru acordarea primului ajutor medical, precum si o autospeciala de pompieri in vederea asigurarii masurilor psi.

 

In urma evenimentului 7 persoane au solicitat ingrijiri medicale (3 copii si 4 adulti). Dupa evaluarea victimelor se va stabili necesitatea transportului acestora la UPU Buzau.

I.G.

UPDATE - 

"Din primele verificari efectuate de politistii rutieri a reiesit ca o soferita de 47 ani din Ialomita, care conducea un auto pe DN 2 pe directia Buzau-Bucuresti, in localitatea Cioranca a efectuat manevra de depasire si a patruns pe sensul opus de mers, unde a acrosat alte 2 auto care circulau dinspre Bucuresti. In urma impactului cele 2 vehicule au fost proiectate pe sensul Buzau -Bucuresti si au fost colizionate de un alt auto care circula regulamentar. In total, in urma evenimentului a rezultat ranirea usoară a 8 persoane, dintre care 3 minori, ce au fost transportate la spital. Traficul s-a desfasurat ingreunat, alternativ pe un singur sens de mers pentru aproximativ 45 de minute. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa"
 
 
O femeie de 48 ani din Ialomita conducea auto polo pe DN 2 in Cioranca, pe directia Buzau catre Bucuresti si a patruns pe sensul opus de mers unde a acrosat un taxi logan si un ford care circulau regulamentar. Cele doua auto (taxi si ford) au fost proiectate pe sensul opus de mers(Buzau-Bucuresti) unde un auto logan, care circula regulamentar a lovit auto ford.

Sensul de mers Buzau -Bucuresti este inca ocupat de vehiculele implicate in eveniment. Se circula alternativ pe celalalt sens de mers. 3 copii cu varste intre 9-10 ani si 2 adulti, toti raniti usor au fost transportati la spital.
 Politistii actioneaza la locul accidentului pentru dirijarea traficului si pentru stabilirea modului in care s-a produs evenimentul. Din primele date evenimentul s-a produs pe fondul unei patrunderi pe sensul opus de mers. 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează