FOTO - VIDEO - Conf. univ. Doctor Carmen ORBAN, buzoianca care conduce cu succes Institutul Clinic Fundeni, este CETATEAN DE ONOARE al Municipiului Buzau

Dr Carmen ORBANCarmen Orban – Manager al Institutului Clinic Fundeni | din 2011 Conferentiar Universitar, Doctor in stiinte medicale. Nascuta la Buzau, provenind dintr-o familie in care medicina era la ea acasa, Dr. Carmen Orban este absolventa Colegiului National "B.P.Hasdeu" in anul 1987 iar din 1995 este absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, Cluj-Napoca.

 

Urmeaza un traseu lung de cercetare, formare si dezvoltare profesionala si personala si miile de ore de munca sunt rasplatite cu ascensiune pe treptele profesionale. Una dintre marile reușite este înființarea Centrului de Excelență în Medicină Translațională (CEMT), adică un centru de cercetare inovatoare de nivel european în domeniul biomedical, dedicat pacienților cu afecțiuni digestive. Un proiect pe care l-a făcut posibil accesând fonduri europene nerambursabile. De când gestionează activitatea Institutului Clinic Fundeni, a reușit să modernizeze spitalul și să îl doteze la calitate și nivel european, ceea ce înseamnă că a acordat medicilor care își desfășoară aici activitatea posibilitatea de a oferi un act medical corect și de calitate. Dar probabil cea mai mare realizare, adică recunoașterea meritelor sale, reiese din susținerea de care se bucură în rândul personalului medical, a colegilor, care își doresc ca ea să continue activitatea pe care a început-o. „Pacientul este în centrul activității în cadrul Institutului Clinic Fundeni, toate demersurile — atât în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii de îngrijire, îmbunătățirea permanentă a serviciilor medicale, cât și în raport cu dezvoltarea profesională a echipei Institutului — fiind concentrate înspre pacient, pentru oferirea unei îngrijiri la standarde înalte de calitate. Mulțumită echipei de profesioniști: personal medical și administrativ deopotrivă, pentru care sănătatea pacienților este „cauza” pentru care luptă zi de zi, reușim, aici, în Institutul Clinic Fundeni să atingem obiectivul fundamental pentru care am ales acest drum profesional: să salvăm oameni, să salvăm vieți”, spunea in 2017 conf. dr. Carmen Orban, la deschiderea Zilelor Institutului Clinic Fundeni. Pe langa zeci de titluri si distinctii din data de 7 decembrie 2018, Conf. Univ. Dr. Carmen ORBAN este CETATEAN DE ONOARE al Municipiului Buzau, titlul onorific fiind oferit in data de 7 decembrie 2018.

Sursa FOTO - Divizia 2 Infanterie "GETICA"

A.D.

Cetatean de onoare Buzau 1

 

Cetatean de onoare Buzau 2

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează