FOTO - "Puterea unui leu", un proiect prin care Inspectoratul de Jandarmi Judetean Buzau face minuni si de aceste sarbatori copiilor defavorizati

IJJ Buzau1 LEU, am spune nimic important si, pentru multi fara nicio valoare sau una infima. Ne demonstreaza contrariul un colectiv de oameni inimosi, care in fiecare luna doneaza...1 LEU. Si leu cu leu se aduna si din leu cu leu se fac bucurii si se aduc zambete.

 

Cine sunt cei ce fac ca "leii" sa capete valoare in zambete pe chipurile copiilor defavorizati? Sunt jandarmii buzoieni care duc aceasta traditie de peste 10 ani. O fac cu mandrie, cu daruire si mai ales o fac din suflet pentru suflete. Au ales in aceste zile sa daruiasca unui centru din structura DGASPC Buzau, Centrul de zi pentru copii cu dizabilități “ Dumbrava Minunată”, marcând astfel și Ziua Mondială a Persoanelor cu Dizabilități. Nu isi doresc niciodata sa atraga atentia asupra activitatilor umanitare pe care le fac prin acest minunat proiect dar vor sa deschida inimi, sa schimbe mentalitati, sa construiasca vise cu temelii puternice in sufletele celor pentru care daruiesc. Si ai spune ca in tinuta militara par reci si duri si constatam cu mandrie ca dincolo de " bleu jandarm" sunt inimi care se emotioneaza pana la lacrimi si care daruiesc si primesc imbratisari calde. O dovada ca trebuie doar sa vrem si ca SE POATE.

Sursa- Facebook Inspectoratul de Jandarmi Judetean Buzau

A.D.

IJJ Buzau 2

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează