FOTO – TROFEE pentru inimosii grupei „VOINICEII” de la GPN nr.1 din Valea Parului – Beceni

E vremea colindelor 1Unul dintre darurile pe care un copil le poate primi prin educatie este si acela de a fi inimos. Cei mai mici gradinari, „VOINICEII” de la Gradinita cu Program Normal nr.1 din Valea Parului - Beceni au dovedit din nou, ca pe cat sunt de mici pe atat sunt de inimosi si de talentati.

Si au facut ceea ce au invatat mai frumos si mai bine de la un suflet cald si mai mult decat inimos, de la „doamna” cum ii spun copiii, Profesor Invatator prescolar COMAN Dumitra. Au colindat cu atata daruire incat juriul nu a avut de ales si le-a oferit mai multe premii. Micile suflete au umplut tolba cu Trofeul sectiunii - Grupul de colindatori si Trofeul sectiunii - Dans popular. Organizatorii  Festivalului Concurs ,, E VREMEA  COLINDELOR!’’ au fost  G.P.P.  NR. 18 - Buzău, profesor Teodorescu Daniela si Director Somoiag Lucia in parteneriat  cu Consiliul Judetean Buzau, Inspectoratul Scolar Judetean Buzau.

FELICITARI VOINICEILOR, MULTUMIM DOAMNA EDUCATOARE!

Sursa FOTO - Facebook

REDACTIA

E vremea colindelor 3

 

E vremea colindelor 2

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează