VIDEO - S-a ajuns la ce am anticipat - transportatorii judeteni sunt suparati pe intelegerea dintre Adrian Petre (CJ) si Toma (Primaria Buzau) - FAC GREVA ASTAZI! Vezi aici ce zice Augustin Hagiu despre asta

greva transportNesimtirea si intelegerile neloiale dintre Toma (Primaria Buzau) si Adi Petre (CJ Buzau)- taxate de transportatorii judeteni printr-o GREVA GENERALA declansata chiar la aceasta ora. Potrivit mai multor transportatori din judet, astazi, nicio masina nu mai pleaca in cursa pana dupa pranz.

 

Patronii de autobuze si microbuze sunt nemultumiti de nesimtirea si intelegerile neloiale dintre Constantin Toma (prin Transbus SA - Primaria Buzau) si Adrian Robert Petre - vicepresedintele Consiliului Judetean Buzau. Potrivit unor surse, patronii si soferii care efectueaza transporturi in judetul Buzau sunt suparati pe faptul ca Transbus a acaparat ilegal si aceste trasee dintre localitatile judetului. Ei mai spun ca apelul facut de Adi Petre ca sa nu se declanseze greva generala luni, este doar o incercare de manipulare si intimidare a celor in cauza. Se pare ca CJ Buzau, prin Adi Petre incearca sa ridice cateva licente ce-l incomodeaza pe Toma si Transbus. In ultima perioada, Toma si cei in cauza au "aranjat" mai multe transporturi de calatori spre Țintești și Smeeni si chiar până la Călțuna - aproape de Pogoanele. De asemenea, Transbus se pregateste si pentru traseele de la Buzau spre Cernătești, Stâlpu -Merei, Costești – Gherăseni. Specialistii spun ca autobuzele Transbus nu sunt pregatite si omologate pentru a face calatorii in judet, ele fiind achizitionate doar pentru transportul urban. La ora 09:30, reprezentantul sindicalistilor transportatori - Augustin Hagiu vine la CJ (09:30) sa lamureasca situatia. El a transmis pentru NEWS BUZAU ca totul este...ilegal.

I.G.