În capitala Uniunii Europene nu mai există CRĂCIUN. Europarlamentarul Mircea Diaconu este îngrozit. „Este foarte periculos ce se întâmplă...”

mircea diaconuCu toate ca este casatorit cu fiica unui general de Securitate, europarlamentarul Mircea Diaconu se pare ca isi revine si trage concluzii mult mai bune despre situatia globala decat le avea cuc eva timp inainte. Totusi, cum de nu si-a dat seama mai devreme in ce se baga si ce propaganda face despre ceea ce se intampla in UE? Cand este cinstit si el insusi, acum, sau atunci? Trageti voi concluziile. Va redau un articol interesant din Evenimentul Zilei:

Europarlamentarul Mircea Diaconu a afirmat pe pagina sa de socializare că la Bruxelles este un trend care a dus la dispariţia Crăciunului. Potrivit lui Diaconu, „sărbătorile nu sunt de Crăciun, sunt de iarnă”. Mircea Diaconu susține că există un trend care a dus la dispariția Crăciunului de la Bruxelles. Europarlamentarul este de părere că o astfel de abordare nu poate să ducă decât la rău."Din fericire, în țara noastră, care este suficient de provincială în sensul bun al cuvântului, există măcar două dintre spațiile de timp și de stare ale națiunii și asta însemnă Crăciunul și Paștele în care lumea se așează pe loc și se întoarce spre sine, măcar pentru un timp. Atunci lucrurile se resetează, te aduni și asta contează. Însă mă sperie îngrozitor și mă supără în mai mare măsură un lucru. La Burxelles, acolo unde mă duc eu cam des, că nu am încotro, de o vreme nu mai există Crăciun, sărbătorile nu sunt de Crăciun, sunt de iarnă. De ce? Ca să nu jignim religios pe tot felul de alte națiuni care au alte religii și care vin, nu știu de ce vin, poate că nici ei nu știu de ce vin. Păi domnule am și eu o întrebare. Europa este un spațiu creștin e clar chestia asta? Așa s-a născut. Toate țările din Europa...suntem creștini și nu trebuie să agresezi pe nimeni cu asta. Se practică un fel de autoflagelare, un fel de extirpare a bunului din noi. Bunul din noi este scos, este negat. Este foarte periculos ce se întâmplă. E vorba despre iubirea aproapelui, de acceptare a celuilalt, așa sunt religiile. Și atunci care e problema? Eu cred în ceva, eu respect credința ta, eu respect credința mea, dar de o vreme e un fel de modă, un fel de cool european", a declarat Mircea Diaconu.

Autor: Lucian Ionescu | marţi, 25 decembrie 2018

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 Aha!...Petru 27-12-2018 02:05
Sa spună aceste lucruri parlamentul UE!
Citat