UPDATE - SOFERUL A FOST GASIT SI RETINUT pentru...24 de ore! Urmarire ca in filme pe strazile din Buzau si drumurile din afara orasului. S-au tras focuri de arma de catre politistii rutieri, dar soferul unui autovehicul somat sa opreasca, a fugit

politie searaLa data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Buzău a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Prahova, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea, refuzând sa oprească. S-a procedat la urmărirea autoturismului, împreună cu alte două echipaje de poliție, în afara municipiului, pe raza comunelor Mărăcineni și Posta Calnau. În urmărire, conducătorul auto a acroșat o autospecială de poliție, moment în care s-au executat focuri de arma, în plan vertical și asupra auto. Autovehiculul s-a oprit, iar conducătorul auto a fugit. 

Au fost identificați trei ocupanți ai mașinii, care au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri. Din verificari, a rezultat că șoferul nu posedă permis de conducere și ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. În continuare sunt efectuate activități de căutare a acestuia. În urma evenimentului, nu au rezultat vătămări corporale, autoturismul implicat și o autospecială de poliție fiind avariate.

I.G.

UPDATE - În urma activităților specifice desfăsurate de polițiștii din Buzău, persoana bănuită de comiterea faptei de conducere fără permis, din noaptea de 13 ianuarie a.c., a fost depistată pe raza municipiului Buzău. În urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează