“A lovit un copil cu autism (o profesoara – n.r.), in microbuzul scolar” – acuzatiile aduse unei profesoare de catre un parinte din Cislau. Cine are interes sa musamalizeze totul?

sesizare violente CislauMai multe persoane din comuna Cislau au scris redactiei News Buzau si ne-au semnalat un caz socant, intamplat la o scoala din comuna buzoiana Cislau: “Domnule director, va semnalam un caz de violenta asupra unui elev cu autism. In data de 28 ianuarie 2019, copilul lui Stefan Sarbu, cu tulburari din spectru autist, a fost agresat violent de o profesoara (O.B.) chiar in maxi-taxi scolar pe drumul de la gradinita, la domiciliu.

 

Copilul cu autism a fost batut in cap si in spate. Motivul violentei ar fi fost ca acesta “nu sta locului”. Cei prezenti pot depune marturie. Directoarea scolii – Loredana Olteanu (cea de care a ras o tara intreaga pentru ca a defilat pe excavatoarele de gunoi ale primarului PSD Mitroiu) incearca sa musamalizeze totul, impreuna cu cei de la Inspectoratul Scolar Judetean (se aude ca doamna directoare are relatii bune cu FLorina Stoian, inspectoarea sefa). Va rugam sa ne ajutati, ceilalti jurnalisti din Buzau au refuzat sa o faca, probabil datorita contractelor cu primarul PSD - Mitroiu! La dumneavoastra e ultima speranta! Va multumim!”. "

Copilul meu are o formă de autism și probleme de vorbire. Am fost prin mulți doctori și a luat multe tratamente. E recuperat, acum mai are probleme de vorbire pentru care mergem la logoped ca să am și eu un copil normal. Toată lumea știe că băiatul are niște probleme, nu e nimic străin pentru nimeni. Ieri, când a ajuns acasă, copilul meu era bătut și avea fesul rupt. Soția mea l-a întrebat ce s-a întâmplat, iar copiii care fuseseră și ei în microbuz au spus că a fost bătut de profesoara care-i însoțea...Copilul nu a stat cuminte, s-a zbenguit în microbuz, ar fi scuipat, însă asta nu înseamnă că trebuie să fie bătut. Nu-mi trebuie nimic, însă această doamnă profesoară trebuie să răspundă pentru ce a făcut și măcar să nu mai agreseze alți copii pe viitor. Pe al meu sau pe alții", spune Ștefan Sârbu, tatăl băiatului care ar fi fost agresat (interviu acordat jurnalistilor de la Libertatea)

Acestea sunt relatarile celor din Cislau, ramane doar sa auzim raspunsul oficial al conducerii ISJ Buzau si rezultatele anchetei respective – daca s-a demarat! Vom continua investigatia! Pana la aceasta ora nici una din partile implicate nu au oferit un raspuns la acuzatii!

Fiti siguri, lucrurile nu vor ramane asa!

I.G.

Surse: Libertatea si facebook

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #2 Minciuni peste minciuniUnOmSimplu 08-02-2019 10:41
De parcă acel copil cu autism a fost rănit sau ceva de genu...Copilul respectiv nu stă deloc cuminte ,ba chiar îi bate si pe alții.Așa face mereu si face prostii în continuu și nu se opreste indiferent de ce îi spune profesorul...Da că copilul nu are cei 7 ani de acasă și copilul nu întelege de bună voie trebuie aplicată si altă metodă.
Profesoara are copii la randul ei și nu cred ca a procedat gresit.
Și faza cu doamna director?Că s-a facut de râs?Alte comune nici nu au avut defilare...Măca r comuna Cislau a avut așa ceva.Și de ce ea s-a făcut de răs?Are ea un grad mai mare decat primarul?
Citat
0 #1 ddAndrei Simion 07-02-2019 09:10
Cine v-a furnizat informațiile și cum vă permiteți să lansati o stire fara acordul părtilor implicate, fara acordul parintilor?
Ați scris un material despre u subiect serios, încercând să lipiți șirea de informații care nu au legatură cu subiectul și care nu aduc beneficii părintelui la care faceți referire.
E bine să știți că puteți fi acționați în instanța chiar de tatăl cipilului.
Puțin profesionalism nu ar face rău nimanui.
Citat