REVIN NINSORILE! Din aceasta seara Cod galben emis de ANM cu viscol, ninsori, lapovita

Avertizare meteoINFORMARE METEOROLOGICĂ - Interval de valabilitate: 11 februarie, ora 20.00 - 13 februarie, ora 10.00. Fenomene vizate și zone afectate: precipitații în general moderate cantitativ și intensificări temporare ale vântului. În intervalul menționat, în majoritatea regiunilor temporar vor fi precipitații și local se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 20 l/mp. La munte, în Transilvania, în jumătatea de nord a Moldovei și în Maramureș vor fi mai ales ninsori și lapoviță și se va depune strat de zăpadă. În Banat precipitațiile vor fi mixte, iar în Oltenia și Muntenia vor predomina ploile până marți seara (12 februarie) apoi vor fi mai ales ninsori.Temporar vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze cuprinse în general între 45 și 55 km/h, dar mai ales la munte, în vestul și sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, unde pe parcursul zilei de marți (12 februarie) rafalele vor fi în jurul a 60...70 km/h.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ - COD GALBEN

Interval de valabilitate: 11 februarie, ora 22.00 - 13 februarie, ora 02.00. Fenomene și zone vizate: ninsori importante cantitativ, strat consistent de zăpadă și viscol în zona montană. În intervalul menționat în zona montană vor fi ninsori importante cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari la altitudini de peste 1500 m, unde temporar rafalele vor depăși 80...90 km/h și va fi viscol.În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Sursa - meteoromania.ro

A.M.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează