VIDEO – CAMERA ASCUNSA - Danut Chira, cercetator stiintific la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura "Marin Dracea": “NU este posibil sa taie padurea - asta e metoda lor ..."

News Buzau Camera scunsa defrisari CrangSUCCES TOTAL la intrunirea din Crang de sambata 01 martie a.c.! Prefectul judetului – fostul comisarul sef de la Garda de Mediu Buzau – Carmen Ichim a raspuns la o sesizare a deputatului ALDE Adrian Mocanu,

privitoare la suspiciunile de taieri ilegale din Crang, prin organizarea unei echipe de control formata din reprezentanti ai Ocolului Silvic Buzau, ai Politiei, Garzii de Mediu, Garda Forestiera, Prefectura, Urbis Serv, a specialistilor – in persoana Profesorului Danut Chira, cercetator stiintific la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura "Marin Dracea" si a altora. Jurnalistul News Buzau a reusit sa “smulga” de la cercetatorul silvic Danut Chira mai multe marturisiri privind defrisarile din Crang si daca, dupa parerea dumnealui, Primaria va putea sa construiasca ceva in Crang. De asemenea, specialistul a marturisit ca aceasta este o practica comuna – de a trece o padure din domeniile statului in cel privat sau public al Administratiilor Locale, pentru a o defrisa in viitor si a construi acolo orice. Marturisirea cercetatorului a fost facuta in prezenta inginerului Sebastian Silvestru, dupa ce am reusit sa-l “extragem” din grupul de presiune venit “sa verifice” taierile de arbori din Crang.

REDACTIA

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează