FOTO/VIDEO - “Balkan River Defence”, la Buzau! Saptamana aceasta judetul nostru este mediatizat la nivel international, cum probabil ca nu a fost niciodata…

brd4Biologul si atletul olimpic sloven Rok Rozman m-a rugat sa transmit mass-mediei romanesti comunicatul de presa al Balkan River Defence, ampla miscare de mediu internationala care, in premiera, desfasoara actiuni in Romania in perioada 15 - 20 aprilie, pe raurile Bâsca Mica, Bâsca Mare, Bâsca Rozilei si Buzău. Este vorba de editia a 4-a a Balkan River Tour, actiune care ajunge prima oara in Romania. Actiunile vor include spectaculose coborari ale caiacistilor si vor culmina cu o flotila pe raul Buzau, o actiune de ecologizare, proiectia filmului "The Undamaged" si muzica live sambata seara, la tabara de baza Green Camp, la jumatatea distantei intre Varlaam si Vadu Oii.

 

Tot romanii iubitori de natura sunt invitati sa li se alature si, desigur, mass-media. Desfasurarea BRT 4 va putea fi urmarita si LIVE! (Calin Dejeu - organizator)

I.G.

https://balkanriverdefence.org/photos/

https://balkanriverdefence.org/brt4/

https://www.facebook.com/balkanriverdefence/

brd4 poster

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează