Ȋn miez de noapte RAZIE şi FILTRE ale poliţiştilor şi jandarmilor în Buzău! Bagaje controlate, zeci de persoane legitimate, societăţi comerciale scotocite şi... potop de amenzi

Politia 3Efective din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale şi a celor comise cu violenţă, totodată fiind avute în atenţie şi sancţionarea abaterilor constatate la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Poliţiştii au legitimat peste 100 de persoane, 15 fiind avertizate cu privire la modul de comportare în locurile publice iar altor 12 le-au fost verificate bagajele transportate.

Totodată, au fost efectuate controale la 8 societăţi comerciale de pe raza municipiului Buzău, 10 agenţi de pază fiind verificaţi cu privire la modul în care îşi îndeplinesc sarcinile prevăzute în fişa postului. Poliţiştii rutieri au acţionat în filtrele instituite în punctele obligatorii de trecere, ocazie cu care au oprit pentru verificări aproximativ 70 de autovehicule. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de aproximativ 8000 de lei. La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău. Acţiuni asemănătoare au fost desfăşurate şi pe raza municipiului Rm. Sărat şi a secţiilor de poliţie rurală arondate, la activităţi participând poliţişti de ordine publică, rutier, precum şi de la Biroul de Investigare a Criminalităţii Economice Rm. Sărat. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

Ecaterina STROESCU

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează