UPDATE - FOTO - S-a confirmat - avion prabusit - 2 morti! Vezi cine sunt! AVION PRABUSIT LA NEHOIU - BUZAU (pe surse)

avion prabusitIn urma cu putin timp un avion s-a prabusit in localitatea Nehoiu-Buzau, cel putin asa se pare din relatarile unui cioban care se afla in zona si care a apelat la Serviciul 112, acesta afirmand ca a vazut aripa unui avion de mici dimensiuni. In zona au fost dislocate echipaje ale IJJ Buzau, IPJ Buzau si ISU Buzau, zona in care s-a relatat prabusirea fiind una greu accesibila. Pana la sosirea echipajelor in teren nu se pot da detalii exacte. Se asteapta confirmari de zboruri de la Romatsa. De asemenea se poate lua legatura si cu UM 0838 Boboc din judet care efectueaza zboruri in zona.

REVENIM CU DETALII

E.S.

UPDATE: S-a confirmat: avion de mici dimensiuni, prabusit in Valea Nehoiasului, la circa 40 de minute de mers. In urma incidentului a rezultat decesul a doi pasageri ai avionului. Se pare ca aeronava era inmatriculata in Cluj. Avionul ar fi decolat din Brasov (Ghimbav) si se indrepta spre o locatie necunoascuta. Avionul este unul de tip "Scoala", lungime 300 metri, 72 CP, un avion cu dubla comanda - pentru 2 persoane, autonomie 1300 km, viteza 213 km/h. Altitudinea maxima 4000 de metri. Cele doua victime sunt: Mihai Covaciu si Liviu Bucatica, oameni de afaceri. Cercetarile continua. 

 

avion prabusit Buzau

 

victime

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează