UPDATE - Primarul Toma INTERZICE transmisiile LIVE ale sedintelor CLM. FOTO/VIDEO - CLM Buzau - Sedinta extraordinara (FOTO-VIDEO)

CLMSe convoaca Consiliul Local al Municipiului Buzau in sedinta extraordinara pentru luni 29 iulie 2019, ora 09,45, sedinta care va avea loc in sediul Consiliului Local al Municipiului Buzau, situat tn municipiul Buzau, Piata Daciei, nr.

1, in Palatul Comunal, etaj 1, sala Stan Sararu (sala 24).

Proiectul ordinii de zi al sedintei este urmatorul:

Art 1.- proiectul de hotarare privind constatarea incetarii, inainte de expirarea duratei normale a mandatului, a calitatii de membru jn consiliul de administratie al Regiei Autonome Municipale "RAM” Buzau a domnului Diaconita Emil Viorel si numirea provizorie a unui membru in consiliul de administratie al Regiei Autonome Municipale "RAM" Buzau;

2.- alte probleme ale activitatii curente.

Art 2.- Materialele referitoare la proiectul de hotarare vor fi puse la dispozitia | consilierilor locali in format electronic si pot fi studiate, in format letric, la cabinetul secretarului municipiului Buzau.

Art. 3.- In preambulul proiectului de hotarare, prevazut la art. 1 este indicata Comisia de specialitate la care a fost trimis spre avizare.

Art. 4.- In conformitate cu regulile privind desfasurarea sedintelor Consiliului Local, consilierii locali au posibilitatea sa formuleze si sa depuna amendamente asupra proiectului de hotarare prevazut la art. 1.

Art. 5.- Secretarul municipiului Buzau va asigura aducerea la cunostinta publica a prevederilor prezentei dispozitii.

Sursa - primariabuzau.ro

E.S.

UPDATE - Primarul Toma a decis ca sedintele de consiliul local municipal sa fie INTERZISE pentru transmisiile LIVE. 

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează