E HOȚIE la tot pasul. A fost prinsă hoaţa "talentată" care i-a furat portofelul unei buzoience

Furt calificat portofel baniIn timp ce se aflau în serviciul de patrulare, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au fost sesizaţi de o femeie de 57 de ani din mun.

Buzău, cu privire la faptul în urmă cu aproximativ o jumătate de oră i-a fost sustras portofelul. Femeia a menţionat că, în timp ce se afla la cumpărături în zona unei societăţi comerciale, l-a scos din geantă şi l-a uitat pe o etajeră, fără a putea preciza cu exactitate locul. În urma investigaţiilor şi pe baza semnalmentelor oferite de partea vătămată, echipajul de poliţie a reuşit să identifice la scurt timp de la săvârşirea furtului principala bănuită, o buzoiancă de 57 de ani. Poliţiştii au efectuat controlul bagajelor bănuitei şi au găsit portofelul buzoiencei păgubite. Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat persoanei vătămate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Ecaterina STROESCU

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează