UPDATE 3 - INCENDIUL A FOST LICHIDAT.UPDATE 2 - Persoanele evacuate s-au intors la locuinte. UPDATE 1 - MESAJ RO ALERT pentru toti locuitorii municipiului, degajare cantitati mari de fum.INCENDIU DE PROPORTII! ARDE UN DEPOZIT pe strada Transilvaniei, pom

Incendiu TransilvanieiLa aceasta ora un incendiu mistuie un depozit de materiale combustibile de pe strada Transilvaniei. Pompierii de la ISU Buzau fac fata cu greu flacarilor.

Potrivit surselor de presa aflate la fata locului este vorba despre un incendiu in Cartierul Simileasca in apropierea fostei Presim S.A actuala Metanef SRL, la capatul liniei de transport nr.6, la iesirea spre Vernesti. La fata locului se afla peste 100 de persoane. Tot potrivit acelorasi surse s-au auzit mai multe explozii. Mentionam ca la aceasta ora temperatura in municipiu este de peste 30 de grade. 20 de autospeciale actioneaza la fata locului iar posibilitatea ca focul sa se extinda tine foarte mult si de intensitatea vantului. Prefectul Judetului Buzau, Carmen ICHIM se afla in zona incendiului. Alimentarea cu energie electrica si gaze a fost intrerupta, in curtea depozitului se afla un rezervor cu 9 tone de combustibil si se aud zgomote repetate de deflagratie (explozii de butelii).Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat că în sprijinul colegilor de la ISU Buzău au fost dislocate 3 autospeciale de stingere de la ISU Prahova, 1 de la ISU Ialomiţa şi 1 de la ISU Vrancea. Ulterior, maşinile de stingere au fost suplimentate cu alte 2 echipaje de la ISU Brăila.

I.G.

UPDATE 3 - In cursul zilei de 14.08.2019 INCENDIUL A FOST LICHIDAT.

UPDATE 2 - În urma analizei efectuate de prefectul Carmen Ichim și inspectorii șefi ai ISU, IJJ și IPJ, s-a stabilit că, din acest moment, persoanele evacuate din zona învecinată cu agentul economic unde s-a produs incendiul se pot întoarce la locuințele lor. Cetățenii sunt conduși de forțele de ordine, care vor rămâne în zonă până când pompierii vor lichida ultimele focare de incendiu.

 UPDATE 1 - ISU BUZAU a atransmis mesaj RO ALERT catre toti locuitorii municipiului. Degajari mari de fum. Evitati, ocoliti zonele expuse, inchideti geamurile locuintelor. Accesati canalele media si aplicatiile on-line al DSU si IGSU pentru mai multe informatii.

Incendiu Transilvaniei

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează