S-a votat mărirea alocațiilor pentru copii!

Bani 3Vești bune pentru copiii din România după decizia Comisia de muncă a Camerei Deputaților. Prin decizia unanimă din comisie, aceștia urmează să primească bani în plus.

Comisia de muncă a Camerei Deputaților a votat în unanimitate proiectul inițiat de secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, pentru indexarea alocațiilor de stat pentru copii cu rata inflației. „Înca o victorie de etapă pentru copiii României. Am reușit și indexarea alocațiilor pentru copii. Comisia de muncă a Camerei Deputaților a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocațiilor de stat pentru copii cu rata inflației. E un pas bun. Presiunea publică și solidaritatea dau rezultate. Așadar, mergem mai departe! Alocațiile pe care am reușit să le majorăm trebuie protejate de scumpirile generate de guvernările socialiste. #ViatapentruRomania #RomaniaNormala #PNL”, scrie deputatul pe pagina sa de Facebook. În continuare aceasta urmează să fie supusă votului în plen. Prin adoptarea proiectului de buget din februarie, parlamentul a adus o importantă modificare legislativă și anume creșterea alocației lunare de stat pentru copii.Odată cu luna mai, alocațiile sunt plătite majorat și anume 300 de lei pentru copiii de până în 2 ani, sau 3 ani în cazul celor cu handicap, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani, 150 de lei sau 300 de lei pentru cei între 3-18 ani care au handicap.

A.M.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează