UPDATE - VIDEO – Accident de circulatie in Buzau! Implicata O …PERSOANA Publica si un echipaj de jandarmi! Vedeti aici reactii cel putin ciudate ale celor implicati in evenimentul rutier!

accident politicVineri seara, in municipiu Buzau a avut loc un accident de circulatie…evident, neanuntat de Politia Buzau. De ce? Pentru ca au fost implicate persoana politice, si angajati ai echipajelor de salvare Buzau. In fapt, potrivit imaginilor si martorilor la eveniment, fostul viceprimar si cu atributii de primar – la un moment dat – Fanica Barla, a iesit in ceas de noapte de la munca - Electrica SA si in fata Stadionului Gloria a fost implicat intr-un accident de circulatie - raniti un bucatar cunoscut, adus de Toma in oras ca sa mai spele ceva bani (implicat in eveniment si un echipaj de jandarmi!).

Desi alcooltestul a iesit negativ, martorii spun ca respectivul buzoian se comporta cel putin ciudat cu cei prezenti, lansandu-se presupozitia ca s-ar putea afla sub influenta unor substante psihotrope (fapt neconstatat oficial de politisti….din diferite motive, lesne de inteles?!). Nu a fost singurul incident rutier din aceasta seara – putin mai incolo, echipajul “de salvare” chemat la interventie a fost si el implicat in alt eveniment rutier. Un SUV condus de sotia unui pesedist nu a acordat prioritate maisnii ISU si a intrat in plin in ea! Concluzia? Numai una: (in afara musamalizarii evidente) – ghinionul umbla slobod pe strazile din Buzau si niciun partid nu poate sa-I faca vreo exorcizare! In schimb "ORGANILI" statului raporteaza si fac ce vor, cand vor si cum...vor! :D

I.G.

UPDATE - Precizare IPJ: Trafic dirijat pe bulevardul Stadionului(zona crang) / accident rutier/ trei auto implicate

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că în timp ce se afla staționat la semaforul de la intersecția bulevardului Stadionului cu bulevardul Bălcescu, direcția de deplasare către Micro XIV, un turism condus de un buzoian de 45 de ani a fost lovit din spate de un auto condus de un buzoian de 35 de ani care la rândul său a fost lovit de un auto condus de un bărbat de 62 de ani, din Buzău. În urma coliziunii un bărbat de 38 de ani și o femeie de 31 de ani, pasageri în prima mașina au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. În cauză se va întocmi dosar penal iar cercetările continuă.

În deplasarea către acest eveniment rutier o autospecială a ISU Buzău a fost implicată într-un eveniment rutier la intersecția bulevardului 1 Decembrie cu bulevardul Unirii (Calea Eroilor) / evenimentul este în desfasurare/ trafic dirijat

Din primele verificări efectuate la evenimentul rutier înregistrat la intersecția bulevardului 1Decembrie cu bulevardul Unirii se pare că o femeie de 57 de ani din Costești care se deplasa cu un turism pe bulevardul Unirii către Ploiești a intrat în coliziune cu o autospecială de descarcerare care se afla în misiune și ar fi pătruns în intersecție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În urma evenimentului șoferiță a necesitat îngrijiri de specialitate. În cauză se va întocmi dosar penal iar cercetările continuă.