Caz şocant în Buzău! Un bărbat a fost sechestrat, bătut ore în şir şi ameninţat

Bataie sechestru arestJudecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Buzău a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile faţă de un tânar de 25 ani din Buzău, sub aspectul comiterii infracţiunii de “lipsire de libertate în mod ilegal”, după ce buzoianul a fost reţinut 24 de ore de poliţişti.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în noaptea de 18/19 noiembrie a.c., buzoianul l-ar fi ţinut împotriva voinţei sale, într-un imobil de pe raza municipiului pe un tânăr de 20 de ani, împotriva căruia ar fi exercitat şi acţiuni violente. Activităţile au fost demarate în urma plângerii înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău. La data de 2 decembrie a.c., în aceeaşi cauză, poliţiştii au reţinut un alt tânăr de 27 de ani, din Buzău, sub aspectul comiterii infracţiunii de “mărturie mincinoasă”. Bărbatul urmează a fi prezentat unităţii de parchet cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei în vederea luării măsurii arestării preventive. Poliţistii de investigaţii criminale continuă cercetările pentru clarificarea tuturor aspectelor cauzei.

Ecaterina STROESCU

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează